• 瀏覽: 403,564
  • 回覆: 4,302
  • 追帖: 380
本主題由 mongkok brother 於 2021-2-9 11:01 AM 分類
恆指睇反1997年後,月圖MACD在零線下第五次出明顯金x..五線開始順行,之前11月12月講過只要月圖MACD出明顯金X後浪必然會出,按照恆指圖嘅籌碼分布,第一階段而完,進入第二階段初或中段,關鍵係進入第三階段前是否出現調整令人計算錯誤,而家等埋5線順排向上移向上之門打開,進入第三階段火箭爆上,大家要把握機會,提高危機感,要財富轉移就睇你手上嘅籌碼做好兩手準備理想嘅路線一步一步出現但一定小心風險

引用:
原帖由 巨牛3 於 2021-1-21 08:54 AM 發表

恆指睇反1997年後,月圖MACD在零線下第五次出明顯金x..五線開始順行,之前11月12月講過只要月圖MACD出明顯金X後浪必然會出,按照恆指圖嘅籌碼分布,第一階段而完,進入第二階段初或中段,關鍵係進入第三階段前是否出現調整令人計算錯誤,而家等埋5線順排向上移向上之門打開,進入第三階段火箭爆上,大家要把握機會,提高危機感,要財富轉移就睇你手上嘅籌碼做好兩手準備理想嘅路線一 ...
支持

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 巨牛3 於 2021-1-21 08:54 AM 發表

恆指睇反1997年後,月圖MACD在零線下第五次出明顯金x..五線開始順行,之前11月12月講過只要月圖MACD出明顯金X後浪必然會出,按照恆指圖嘅籌碼分布,第一階段而完,進入第二階段初或中段,關鍵係進入第三階段前是否出現調整令人計算錯誤,而家等埋5線順排向上移向上之門打開,進入第三階段火箭爆上,大家要把握機會,提高危機感,要財富轉移就睇你手上嘅籌碼做好兩手準備理想嘅路線一 ...
收到巨牛兄,thx

回覆 引用 TOP

點解3800嘅帖會不能回覆?

支持

牛兄,買941可以嗎

回覆 引用 TOP

多謝牛兄提點🙏🏻

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 巨牛3 於 2021-1-21 08:55 AM 發表

好似關閉左

牛兄早晨👌🏻收到😎

回覆 引用 TOP

支持牛兄新帖

回覆 引用 TOP

應該爆左

回覆 引用 TOP

顯示關閉左🥲

回覆 引用 TOP

繼續支持巨牛兄

回覆 引用 TOP

引用:

支持

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 巨牛3 於 2021-1-21 08:55 AM 發表

就係。。爆了?

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右