• 瀏覽: 539,527
  • 回覆: 46
  • 追帖: 397
本主題由 mongkok brother 於 2021-2-9 11:01 AM 分類
支持牛兄新帖

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
引用:
原帖由 巨牛3 於 2021-1-21 07:13 PM 發表

大戶莊家係必贏,我是散戶,但我要做到比所有散戶強同有耐性,所以我唔係贏大戶係贏冇耐性嘅散戶,
牛兄,真心真意的多謝你,從你提供的資料,學習睇圖,了解股市的老千,終生受用!多謝牛大哥!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 超級懷舊的車手 於 2021-1-22 08:54 PM 發表

牛兄,幫手望下1753可以嗎,隻隻saas股升爆廠,係呢隻仆街跌到一仆一碌,又冇特別壞消息出,輸錢事小,睇住同類股係咁升,火滾
大成交、股價跌、資金流走,可能會再跌

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 behappy1314 於 2021-1-24 12:31 PM 發表

唔係啊,我反而信新聞同消息wo
成日話睇圖,同人賭波一樣睇往積咁,係無用,都過左去
股票大戶點解要特單做d行為舉動,然後係幅圖到俾你班散戶睇到佢地想點呢?
大戶即係大把錢,隨時玩財技都得,咁更加有能力有條件,不規則咁係股票市場玩
依家我只會睇新聞,同分析下聽返黎消息,反而仲有用
同埋,想問,睇圖睇唔睇到邊隻股票幾時俾人制裁,幾時俾大陸話違規呢?
師兄,我都認同你嘅講法,但係牛兄佢響呢度每出一個貼,都係佢啲心水睇圖睇出來的,好希望你
加入,從你的專長收市場消息,來強化這個貼的內容,謝謝你

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 巨牛3 於 2021-1-25 05:40 PM 發表

明天水兄影相,全日最高位出沽
牛兄,6958今日反彈,明天可以入嗎?

引用:
原帖由 巨牛3 於 2021-1-25 06:42 PM 發表

,今日急升可以急回,上市後高位7.28...回到3.51..如果你夠了解機本面上5元唔難,
謝牛兄,我未有貨

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 巨牛3 於 2021-1-26 04:06 PM 發表

今日772突破橫行區錯過了
牛兄,想問1502,見佢今日大成交,但成交圖全是紅色資金流出,請問成交圖全是紅色或全是綠色代表什麼?

應該話9X%喺買盤或者9X%係賣盤,有沒有特別的暗示?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 巨牛3 於 2021-1-29 06:58 PM 發表

唔識字,就睇清楚啦無料避浪,輸錢想找人陪吖
牛兄,勿怒,呢d人入泥搞事,支持你

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 巨牛3 於 2021-1-29 07:01 PM 發表

我所講嘅股,低位叫入,,我冇叫你買指數牛熊,,又要講過句,,今日輸好多吖,,輸唔起唔好學人炒股票,,有冇兩手準備?,,有冇止蝕吖
由佢鳩Up,5理佢,佢自然消失

回覆 引用 TOP

hea走佢

回覆 引用 TOP

多謝牛兄,跟你3800、1431、732全部賺錢

回覆 引用 TOP

多謝你,你教的睇圖,終身受用

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 世界真虛假 於 2021-1-29 07:14 PM 發表

講明D啦,幾時進入第三階段?
請勿搞事,5該

引用:
原帖由 世界真虛假 於 2021-1-29 07:18 PM 發表

你知幾時進入第三階段?不如等你講啦
如果我乜都知,我就唔使同你響度對話啦!師兄

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]