• 瀏覽: 539,335
  • 回覆: 141
  • 追帖: 397
本主題由 mongkok brother 於 2021-2-9 11:01 AM 分類
引用:
原帖由 巨牛3 於 2021-1-21 08:54 AM 發表

恆指睇反1997年後,月圖MACD在零線下第五次出明顯金x..五線開始順行,之前11月12月講過只要月圖MACD出明顯金X後浪必然會出,按照恆指圖嘅籌碼分布,第一階段而完,進入第二階段初或中段,關鍵係進入第三階段前是否出現調整令人計算錯誤,而家等埋5線順排向上移向上之門打開,進入第三階段火箭爆上,大家要把握機會,提高危機感,要財富轉移就睇你手上嘅籌碼做好兩手準備理想嘅路線一 ...
支持

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
引用:
原帖由 巨牛3 於 2021-1-22 05:18 PM 發表

近這幾日,我睇到古惑的莊,日日唔比散買貨,0.9..有大盤,,跌落...0.88....0.87...我等他放40萬股出呢等咗5日,都冇掛出呢,所以只好去1432掛盤,,,正明莊唔落去比散戶買即係坐得安心
牛兄,我之前落咗車⋯
我排0.86⋯又即彈0.91⋯
等等等到脛都長⋯今日又系!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 巨牛3 於 2021-1-22 05:18 PM 發表

近這幾日,我睇到古惑的莊,日日唔比散買貨,0.9..有大盤,,跌落...0.88....0.87...我等他放40萬股出呢等咗5日,都冇掛出呢,所以只好去1432掛盤,,,正明莊唔落去比散戶買即係坐得安心
咁如果坐得安心,系咪可以0.9x入都唔怕?

引用:
原帖由 巨牛3 於 2021-1-22 06:05 PM 發表

0.9入不是問題,,但如果入到0.87...坐住呢得爆邊,,唔爆隔離有好馬,換馬都唔會輸幾格比佢
收到,我再搵位入~
一路有睇你分析⋯慢得嚟又隱陣。所都我都要搵返隻平隱既中和一下啲刺激既短炒股
另外牛兄想問埋你1117,仲有冇得上?盈喜個日買咗,今日又走咗下波⋯
唔該晒牛兄

引用:
原帖由 巨牛3 於 2021-1-22 06:26 PM 發表

1117升得過急,短期消化吓先,中線上3元唔難,
唔該晒,牛兄

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 水冷機 於 2021-1-22 06:37 PM 發表

跟牛兄入1432,數錢
不得了⋯有牛兄同水兄加持⋯好有衝動買

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 巨牛3 於 2021-1-25 10:50 AM 發表

如坐穩2.5...不得了真的爆上2元...3元..4元..
牛兄,732今日形勢,叫企隱1.13未

引用:
原帖由 乾坤360 於 2021-1-25 11:29 AM 發表

732 企高左.... 1.21 啦.
yeah yeah起動

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 superpartick 於 2021-1-25 12:19 PM 發表

牛兄!請教下,今早排0.79入1432,但一直都入吾到,但宜家又升返上去,後繼牛兄怎看?🙏
我咪又系排咗成朝,都入唔到

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 壹路發 於 2021-1-25 04:10 PM 發表

樓主輸到傻左?
過主啦你

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 水冷機 於 2021-1-25 05:11 PM 發表

今日入唔到!
同1431⋯2邊排,最後入咗1431。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 acd123 於 2021-1-25 05:39 PM 發表

1431 今日0.85 同86 都排左好耐入唔到放棄
排咗大半日⋯85排唔到,排86⋯仲要入唔晒⋯

引用:
原帖由 古奇海鮮 於 2021-1-25 06:00 PM 發表

我都係排85,入唔到,明天再來
85⋯⋯見佢掂到好多次仲停留。都入唔到。
聽日睇吓咩景再加

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 巨牛3 於 2021-1-27 10:37 AM 發表

冇諗住走,,先破1.38...之後大把幻想空間
即系咪到咗,仲有得衝?

引用:
原帖由 巨牛3 於 2021-1-27 10:41 AM 發表

陰跌多年,週期向上,最低點3至5陪唔難,,這股已經坐住呢贏,,只要不停推高止賺位就得
多謝牛兄

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]