• 瀏覽: 537,372
  • 回覆: 5,605
  • 追帖: 398
本主題由 mongkok brother 於 2021-2-9 11:01 AM 分類
860 go go go

熱賣及精選
咁牛兄而家仲有咩股係手 ?

回覆 引用 TOP

2018戰友🧐

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 singsings 於 2021-2-25 11:40 AM 發表

風吹草動

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 singsings 於 2021-2-25 11:40 AM 發表

力世紀 (00860.HK) 向國際電訊公司配發EV Power優先股 持股降至約32.66%
https://www.aastocks.com/share/news/aafn/NOW.1078447/?lang=Chi

大孖沙肯接貨攞到錢利好,新能車今日稍好,如兩會有好消息,可能再行過或搏后抽減下貨先

引用:
原帖由 seikohk 於 2021-2-25 12:43 PM 發表

力世紀 (00860.HK) 向國際電訊公司配發EV Power優先股 持股降至約32.66%
https://www.aastocks.com/share/news/aafn/NOW.1078447/?lang=Chi

大孖沙肯接貨攞到錢利好,新能車今日稍好,如兩會有好消息,可能再行過或搏后抽減下貨先
我只係見到佢喐下就立喊助威一下,對佢冇任何期望!每次見到佢上到7號幾,八號自然就會落翻嚟呢啲位,上上落落,冇乜興趣!始終升唔上!加上佢一直係老千底,從未洗底!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 seikohk 於 2021-2-25 12:43 PM 發表

超人兄 短期目標睇幾多? @seikohk

引用:
原帖由 半夜明豬豬 於 2021-2-25 12:49 PM 發表

超人兄 短期目標睇幾多? @seikohk
我發覺你每一隻都有,係咪好重貨!?

引用:
原帖由 singsings 於 2021-2-25 12:54 PM 發表

我發覺你每一隻都有,係咪好重貨!?
Sing兄 咁岩都有860同451

引用:
原帖由 半夜明豬豬 於 2021-2-25 12:58 PM 發表

Sing兄 咁岩都有860同451

回覆 引用 TOP

860忍唔住走左就升

引用:
原帖由 yuen2778 於 2021-2-25 01:20 PM 發表

860忍唔住走左就好
幾多入幾多走?

引用:
原帖由 yuen2778 於 2021-2-25 01:20 PM 發表

860忍唔住走左就好
乜野意思!?好難明

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 半夜明豬豬 於 2021-2-25 01:21 PM 發表

幾多入幾多走?
55入  50走   見佢50又10幾m排 以為又玩一野打穿

引用:
原帖由 yuen2778 於 2021-2-25 01:24 PM 發表

55入  50走   見佢50又10幾m排 以為又玩一野打穿
會唔會再入返?

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]