• 瀏覽: 7,875
  • 回覆: 47
  • 追帖: 1
引用:
原帖由 crypt 於 2021-1-21 01:08 AM 發表

遲d升上350 果時你又追
你睇嚟唔明我講咩 我意思係買左唔好聽人講就驚到沽 切勿高買低沽 至於我幾$沽又係我自己嘅事 總之我賺咗 仲已經袋袋平安 另外如果我想係佢350時買又如何 重點我自己鐘意😎

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
唔開心嘅嘢都過去咗, 唔好諗返轉頭, 面對現實生存落去。

引用:
原帖由 梁小艾 於 2021-1-21 01:18 AM 發表

唔開心嘅嘢都過去咗, 唔好諗返轉頭, 面對現實生存落去。
好開心😙

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 inco 於 2021-1-21 01:02 AM 發表

冇錯,我睇返舊帖,最低位到而家都未夠一個月。好彩我地都學識相信自己!👍
不過話時話 其實佢哋咩心態 有次我問佢你咁驚叫人沽 你沽左味 之後佢覆我 未入過🤣

回覆 引用 TOP

樓主力子,我都大跌時二一零入左貨,有信心嘅股唔怕守!

引用:
原帖由 凍茶多奶 於 2021-1-21 01:56 AM 發表

樓主力子,我都大跌時二一零入左貨,有信心嘅股唔怕守!
你就好啦 210入 發過豬頭

引用:
原帖由 家中消失了豬豬 於 2021-1-21 01:58 AM 發表

你就好啦 210入 發過豬頭
小股民買正股發得去邊 只是不用聽人渭講,不用看太多消息,有信心更行,太多雜音不是好事的

引用:
原帖由 凍茶多奶 於 2021-1-21 02:03 AM 發表

小股民買正股發得去邊 只是不用聽人渭講,不用看太多消息,有信心更行,太多雜音不是好事的
係 不過我呢啲又鐘意上嚟咩都睇下 所以想分享比一班同一樣正能量既人  信自己就啱

巴巴下跌時,我手痕早在248.4入咗2注,216再入1注,209又入一注……跟著想等二百邊再入,奌知就無機會了……均價都231元。😎

我睇仲有得升,不過沽左都岩既,買D北水狂掃既股份好過

引用:
原帖由 ff2456 於 2021-1-21 02:16 AM 發表

巴巴下跌時,我手痕早在248.4入咗2注,216再入1注,209又入一注……跟著想等二百邊再入,奌知就無機會了……均價都231元。😎
咁都賺吖

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 cool8888 於 2021-1-21 02:26 AM 發表

我睇仲有得升,不過沽左都岩既,買D北水狂掃既股份好過
升我都祝福人😊 我再睇下買咩好

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 家中消失了豬豬 於 2021-1-21 02:06 AM 發表

係 不過我呢啲又鐘意上嚟咩都睇下 所以想分享比一班同一樣正能量既人  信自己就啱
呢句啱聽,做個正能量人,呢度好多怨婦,咩股都話老千,人哋買乜都話等跳樓等破產,冇句好說話

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 家中消失了豬豬 於 2021-1-21 12:48 AM 發表

你睇返我上一編文 真係有好多人出嚟叫人沽  仲可以好認真咁叫人高位入低位沽架🤣
上星期巴巴已經大手減緊沽空, 點解要走貨?

初初玩股都知道自己話事最重要,出面吾係一定啱,只作參考,自己揸莊自己負責,所以我從來吾買基金

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]