• 瀏覽: 7,918
  • 回覆: 47
忙到依家先有時間上嚟分享吓我心情 好彩之前真係冇聽人講 信自己唔放 今日升返上去就成功沽清哂 唔理佢之後升定點 總之信自己就唔會後悔 如果信人講早前地震真係走左就真係喊 (純分享)

熱賣及精選
引用:
原帖由 家中消失了豬豬 於 2021-1-21 12:43 AM 發表

忙到依家先有時間上嚟分享吓我心情 好彩之前真係冇聽人講 信自己唔放 今日升返上去就成功沽清哂 唔理佢之後升定點 總之信自己就唔會後悔 如果信人講早前地震真係走左就真係喊 (純分享)
邊個叫沽果d都係傻仔,咁驚死唔好學人買股票

引用:
原帖由 不明白不明白 於 2021-1-21 12:46 AM 發表

邊個叫沽果d都係傻仔,咁驚死唔好學人買股票
你睇返我上一編文 真係有好多人出嚟叫人沽  仲可以好認真咁叫人高位入低位沽架🤣

我都被震走小米😭

引用:
原帖由 ivantps 於 2021-1-21 12:49 AM 發表

我都被震走小米😭
你幾$買 幾$走 買幾多呀

咁。。。。放低一個包袱都係好事,最緊要你覺得輕鬆就好
大把好股,唔洗只著眼呢一隻嘅!

引用:
原帖由 小小好市民 於 2021-1-21 12:50 AM 發表

咁。。。。放低一個包袱都係好事,最緊要你覺得輕鬆就好
大把好股,唔洗只著眼呢一隻嘅!
係 好開心

都有人係咁叫我止蝕!好彩我堅持信念,冇走貨!

引用:
原帖由 inco 於 2021-1-21 12:52 AM 發表

都有人係咁叫我止蝕!好彩我堅持信念,冇走貨!
係 學多樣嘢叫信自己

引用:
原帖由 家中消失了豬豬 於 2021-1-21 12:53 AM 發表

係 學多樣嘢叫信自己
真係得到深刻教訓!

引用:
原帖由 inco 於 2021-1-21 12:55 AM 發表

真係得到深刻教訓!
呢度有個師兄仲用英文話我幼稚 但我個時只係講我會坐到佢升返 其實前後都冇坐到一個月

引用:
原帖由 家中消失了豬豬 於 2021-1-21 12:58 AM 發表

呢度有個師兄仲用英文話我幼稚 但我個時只係講我會坐到佢升返 其實前後都冇坐到一個月
冇錯,我睇返舊帖,最低位到而家都未夠一個月。好彩我地都學識相信自己!👍

引用:
原帖由 家中消失了豬豬 於 2021-1-21 12:50 AM 發表

你幾$買 幾$走 買幾多呀
32買29-30走,唔算重傷嘅,唔抵姐

遲d升上350 果時你又追

世界究竟什麼時候變得如此扭曲

子非魚 焉知魚之樂

這世上沒有東西比免費更貴

不經一番寒徹骨 那得梅花撲鼻香

the past is in the past

the more you give, the more you get
引用:
原帖由 ivantps 於 2021-1-21 01:06 AM 發表

32買29-30走,唔算重傷嘅,唔抵姐
咁當經驗 下次再💪🏻

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]