• 瀏覽: 8,583
  • 回覆: 67
  • 追帖: 1
引用:
原帖由 包不靚 於 2021-1-20 10:44 PM 發表

咁鬼cheap樓價係你先打鑼咁緊張,出邊買層一房都唔夠
今時今日,你住市區但吾近交通接駁點,同住新界近鐵都差吾多。所以新界樓價係較合理。

熱賣及精選
而家又吾系無依D舊樓賣
美孚都系萬多D一呎
使鬼住D悲情城市WO

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 片刻橙色的頭巾 於 2021-1-21 11:11 AM 發表

淡淡真好笑,冇人否 認加湖係平絕香港,但重點係追價成交,破了廢淡的流言
重點係高位均價11K,而家跌去10200

引用:
原帖由 前往外圍的甩毛 於 2021-1-21 12:13 PM 發表

今時今日,你住市區但吾近交通接駁點,同住新界近鐵都差吾多。所以新界樓價係較合理。
我講呎價由11K跌落10200

回覆 引用 TOP

六百萬三房又真係幾平既

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 包不靚 於 2021-1-21 01:33 PM 發表

重點係高位均價11K,而家跌去10200
有追價咪即係有得上返高位等破頂lor ,市場係活有流動,睇市是睇未來睇走勢,唔係只睇昨日的價。 為拗而拗,錯重點又唔認。廢淡就是這種質素

引用:
原帖由 片刻橙色的頭巾 於 2021-1-21 11:11 AM 發表

淡淡真好笑,冇人否 認加湖係平絕香港,但重點係追價成交,破了廢淡的流言
人講你信?

呢單唔係追價,係人地講好6x0成交,有某人搶客,唔收客傭,叫客比多2.8萬,再減業主萬五傭先成交到。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 annabb 於 2021-1-21 03:01 PM 發表

人講你信?
你又信廢淡?定係你本身係廢淡?如果所有新聞都唔可信,你就唔好選擇性相信果啲跌價新聞

引用:
原帖由 片刻橙色的頭巾 於 2021-1-21 03:07 PM 發表

你又信廢淡?定係你本身係廢淡?如果所有新聞都唔可信,你就唔好選擇性相信果啲跌價新聞
每個人分析能力都有高低,唔係因為佢係跌或者升而相信呢件事。

你估下呢2萬八係個客畀?呀定係其他人畀?你自己慢慢諗下。

引用:
原帖由 annabb 於 2021-1-21 03:17 PM 發表

每個人分析能力都有高低,唔係因為佢係跌或者升而相信呢件事。

你估下呢2萬八係個客畀?呀定係其他人畀?你自己慢慢諗下。
得淡笑,你有內幕消息就講啦,唔好把陰謀論當分析ok?

個買家汪生識唔識

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 片刻橙色的頭巾 於 2021-1-21 02:34 PM 發表

有追價咪即係有得上返高位等破頂lor ,市場係活有流動,睇市是睇未來睇走勢,唔係只睇昨日的價。 為拗而拗,錯重點又唔認。廢淡就是這種質素
哦,減二成太狠加返二百就叫等破頂

引用:
原帖由 包不靚 於 2021-1-21 04:15 PM 發表

哦,減二成太狠加返二百就叫等破頂
你小學畢業未?捉唔到重點,連基本閱讀理解都冇,我唯一可回應你就係 繼續排公屋同報返小學一年班讀吓書先好出來同人辯論

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]