• 瀏覽: 35,569
  • 回覆: 333
  • 追帖: 5
引用:
原帖由 kavid0 於 2021-1-20 05:31 PM 發表

All in 吊米🤘🏻😆All in 吊米🤘🏻😆All in 吊米🤘🏻😆All in 吊米🤘🏻😆All in 吊米🤘🏻😆All in 吊米🤘🏻😆All in 吊米🤘🏻😆All in 吊米🤘🏻😆All in 吊米🤘🏻😆All in 吊米🤘🏻😆
師兄係小米賺到幾多?

熱賣及精選
引用:
原帖由 彭慧中 於 2021-1-20 04:58 PM 發表

成功企上$18 以上收市,代表咩?
代表中人壽 $18-$22 電腦程式正式啟動!此程式已經過十幾年的成功驗証!
企上$18,必上$22 ,一個月內!

有緣人一齊勝大錢!
我舊同事好多年前話佢40蚊入咗,之後一路坐...

回覆 引用 TOP

呢隻蝸牛到...

回覆 引用 TOP

郭c 。最愛黎喎, 上親台就一定提

我今日都入貨

多謝中央,舞看廢言
依隻仆街冚家剷垃圾2628正垃圾,恆指升到30,000點佢仲垃圾到咁樣仲喺度都唔知想點,同939一樣咁垃圾,正仆街垃圾股

呢隻垃圾升極有限啦,次次開市唔夠3分鐘即刻落返落嚟落嚟,正垃圾

回覆 引用 TOP

$40入,係有生之年我諗都唔知睇唔睇到佢到價,呢個正垃圾

回覆 引用 TOP

佢幾時有上過$19

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 kalok2007 於 2021-1-20 08:45 PM 發表

依隻仆街冚家剷垃圾2628正垃圾,恆指升到30,000點佢仲垃圾到咁樣仲喺度都唔知想點,同939一樣咁垃圾,正仆街垃圾股
唔駛勞氣,聽日一支大陽燭抽上!

回覆 引用 TOP

已allin

有無人記得以前高位幾多?

引用:
原帖由 長洲李x良 於 2021-1-20 08:40 PM 發表

https://www.youtube.com/watch?v=XOUqvrAts2U
加油

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]