• 瀏覽: 12,635
  • 回覆: 9
  • 追帖: 5
資金剛流入,升到$2-2.4應該冇問題

反而我八卦想知下,樓主師兄你係什麼概念去買成150萬股在身的?! 它一直沉在0.84時,感覺真係好有無力感

祝師兄賺多啲!

熱賣及精選
啟明醫療(02500)抽高11.8%、康方生物(09926)急漲11.6%、四環醫藥(00460)暴升43.5%,主要是內地將開展第四批帶量採購,以及擴大高值醫用耗材集採範圍,推動整個板塊向好。

回覆 引用 TOP

已經等緊開閘😂💪🏻 gogogo

附件

80D040DE-B85A-4DCC-865F-EBB85E1243D9.jpeg(212.74 KB)

2021-1-21 09:06 AM

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 eriealan 於 2021-1-21 09:26 AM 發表

一般買一隻股差唔多200萬,冇特別多
勁,咁我都要努力。
美容醫療呢啲好搵$好大巿場
呢個消息及方向,現在上完再上冇問題
🤓

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 hinpc 於 2021-1-21 09:39 AM 發表

1.8放左,賺到飽左
師兄賺多啲

當年四環不派息,基金大戶離場
現在有價有市,大戶要入番
散戶不要在大戶基金都滿倉後先再高追

引用:
原帖由 eriealan 於 2021-1-21 10:14 AM 發表

派, 仲派吾少
師兄,我係講緊點解當初佢由$3碌到去谷底,因為唔肯派息係其中之一大原因,基金要大大力離場罰佢。舊年派番息,相信就係氹番基金大戶入番。基戶大戶在,5蚊係基本,靠散戶得番5毫。

現價仲係好抵定好貴,還看大戶

引用:
原帖由 eriealan 於 2021-1-21 04:02 PM 發表

最後50萬 $2.19 清埋
收工
2日就全部放曬😨

咁大成交,遊戲.剛剛開始.......

引用:
原帖由 子時平平表姐 於 2021-1-21 04:23 PM 發表

明天開會否繼續升,我2.01入咗少少
其實打Botox 係冇得停,打完幾個月又要打幾,女人駛落醫療美容/化妝/護膚品呢啲係拍得住男人幾十萬買車玩,但$駛左你唔知。

買股票不要執著短期價格,看前景

大家賺多啲。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 eriealan 於 2021-1-21 04:44 PM 發表

一般升兩天...已經升了 140%
價回可以買回
收工啦
後會有期
Bye bye 謝謝你開呢個post. 

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 股市係我提款機 於 2021-1-21 04:43 PM 發表

樓主大戶都沽清, 你話呢?
貨源去了儍仔到?
儍仔接完貨,跌番落$1等大家入?
(思考題)

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]