• 瀏覽: 29,177
  • 回覆: 142
  • 追帖: 3
巴巴爆了, 昨天負碌追加, 今天就升, 真係癲。

熱賣及精選
今日超過30成份股向下

只有工商分類指數向上

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 前後抽插 於 2021-1-20 02:08 PM 發表

北水無人性 見貨就搶, 理得你幾多pe,
睇下最尾邊個走得切架姐
音樂椅

回覆 引用 TOP

好彩今天上午沽晒2318

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 番鼠bb 於 2021-1-20 01:01 PM 發表

度左成朝。。。睇番過去升幅。。。諗住推測個頂部位置。。。但升幅同成交量都比過去大。。。過去既數據已經分析唔到黎緊既升量。。。可以話呢次升浪上33333以上既可能性十分之高。。。最後都係個句升市莫估頂
PE無上限,呢次跌落嚟大撚鑊

回覆 引用 TOP

今次係阿爺指揮大媽攻港股,有啲未夠資格開通港股通嘅,都俾人慫恿買港股ETF,話港股非常抵買, ETF非常好賣,基金經理賺到笑,現在港股不斷上升,有不同嘅板塊,科技,大消費等,非常熱鬧

回覆 引用 TOP

好唔尋常???

不忘初心 牢記使命

回覆 引用 TOP

有咩唔尋常呢?咪炒到佢斷為止全世界都係咁推音樂倚遊戲看誰接到火棍

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 tiger1246 於 2021-1-20 02:15 PM 發表

巴巴爆了, 昨天負碌追加, 今天就升, 真係癲。
一日市值就升左6000億,癲左。

回覆 引用 TOP

升撚到咁都唔回調 港股真係俾狗賭

回覆 引用 TOP

北水殺到, 億億聲咁掃貨, 點計算得到咁多
不過, 來時快, 去時亦快, 冇必要嘅話, 近排就食住花生先啦

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 番鼠bb 於 2021-1-20 01:01 PM 發表

度左成朝。。。睇番過去升幅。。。諗住推測個頂部位置。。。但升幅同成交量都比過去大。。。過去既數據已經分析唔到黎緊既升量。。。可以話呢次升浪上33333以上既可能性十分之高。。。最後都係個句升市莫估頂
如果股票升跌都比你估到咁就真係唔尋常。如果可以估就全部人都發左達😂

又想燈

回覆 引用 TOP

貨幣貶值 通漲快到

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 買大陸股等破產 於 2021-1-20 01:34 PM 發表

即係會跌到22222
月波幅大過3000點。。。下月有機見33333

四月股神
阿里巴巴全大陸最強
恆大16樓上好走喇
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]