• 瀏覽: 29,181
  • 回覆: 142
  • 追帖: 3
引用:
原帖由 買大陸股等跳樓 於 2021-1-20 01:43 PM 發表

平安集團
但2318今日跌喎,個大戶掂唔掂架?

熱賣及精選
引用:
原帖由 買大陸股等跳樓 於 2021-1-20 01:43 PM 發表

平安集團
大牛三 平保+匯豐跌到咁 悲劇

早CALL早享受 

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 前後抽插 於 2021-1-20 01:44 PM 發表

牛三睇資金流向 以前炒來炒去就qq+平保,
今次牛三一定都係無銀行份, 轉熊一銀行就搶閘放頭
銀行得3968 1658呢兩隻長期有資金追

"最浪費金錢的方法,就是把它存起來"
"不懂借錢的人唔會發達,亂借錢的人很快破產"
"越跌越安全,越升越危險"
"cut loss short,let profit run"
"認清其假象,投入其中,在假象被公眾認識前退出遊戲"
"眾人恐懼,你應貪心,眾人貪心,你應恐懼"
引用:
原帖由 leucocyte 於 2021-1-20 01:57 PM 發表

銀行得3968 1658呢兩隻長期有資金追
D科網巨頭, 除左美團, 隻隻都仲好低PE
今翅40000點無走雞了

引用:
原帖由 tesrofder 於 2021-1-20 01:46 PM 發表

但2318今日跌喎,個大戶掂唔掂架?
沽自己買滙燶

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 前後抽插 於 2021-1-20 01:50 PM 發表

大牛三 平保+匯豐跌到咁 悲劇
給力

引用:
原帖由 買大陸股等跳樓 於 2021-1-20 02:00 PM 發表

給力
而家斬仲追得切

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 tesrofder 於 2021-1-20 01:40 PM 發表

馬雲係網上現一現身,隻巴巴升十幾蚊。邊夠佢玩。。。
如果馬老師出嚟做番CEO就掂喇

四月股神
阿里巴巴全大陸最強
恆大16樓上好走喇
鼠B巳經長大成teenager了

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 前後抽插 於 2021-1-20 01:59 PM 發表

D科網巨頭, 除左美團, 隻隻都仲好低PE
今翅40000點無走雞了
美團唔急於變現,唔好以為佢貴

"cut loss short,let profit run"
引用:
原帖由 leucocyte 於 2021-1-20 02:07 PM 發表

美團唔急於變現,唔好以為佢貴
北水無人性 見貨就搶, 理得你幾多pe,
睇下最尾邊個走得切架姐

引用:
原帖由 前後抽插 於 2021-1-20 02:08 PM 發表

北水無人性 見貨就搶, 理得你幾多pe,
睇下最尾邊個走得切架姐
主要係D無腦基金.有錢就買有錢就買

回覆 引用 TOP

回覆 引用 TOP

實體經濟太差、現金全部流入股市!

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]