• 瀏覽: 16,026
  • 回覆: 202
  • 追帖: 5
好多柒頭想睇人死,結果我仍然是勝利者

唔好話我唔提你,下星期穿28000

沽到近3萬都叫勝利者 ?

引用:
原帖由 jalsen 於 2021-1-20 11:47 AM 發表

沽到近3萬都叫勝利者 ?
精神勝利者,之前29000又話安全結果話破就破,甚麼安全熊結果都係死亡

下午殺,多得你引左成個月淡

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 藥材 於 2021-1-20 11:51 AM 發表

精神勝利者,之前29000又話安全結果話破就破,甚麼安全熊結果都係死亡
殺唔到就係贏,落埋20000點我會執幾球

當有好多人唔信係不死熊就係不死熊

世界究竟什麼時候變得如此扭曲

子非魚 焉知魚之樂

這世上沒有東西比免費更貴

不經一番寒徹骨 那得梅花撲鼻香

the past is in the past

the more you give, the more you get
引用:
原帖由 crypt 於 2021-1-20 11:54 AM 發表

成班pk都想睇人死,好L彩我買得遠

引用:
原帖由 Fungpy 於 2021-1-20 11:35 AM 發表

係既! 21 號無跌800點, 記得鞭你個勝利者條屍

回覆 引用 TOP

樓主係咪20日內必股災嘅作者?

引用:
原帖由 AustinMartin 於 2021-1-20 12:07 PM 發表

樓主係咪20日內必股災嘅作者?
正是

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 藥材 於 2021-1-20 11:51 AM 發表

30000條七頭就話買左30100
又轉倉31000,32000,33000⋯⋯⋯

佢買親都吾使比$ 因為青山走犯!

引用:
原帖由 Fungpy 於 2021-1-20 11:35 AM 發表

暫時豬幾多

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 crypt 於 2021-1-20 11:54 AM 發表

真的嗎

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 johnlam12388 於 2021-1-20 12:13 PM 發表

30000條七頭就話買左30100
又轉倉31000,32000,33000⋯⋯⋯

佢買親都吾使比$ 因為青山走犯!
紙倉咪唔使,仲要無後果任講。
公同字佢都贏哂。

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]