• 瀏覽: 16,474
  • 回覆: 203
  • 追帖: 5
熱賣及精選
引用:
原帖由 虎影俠 於 2021-1-20 03:27 PM 發表

真係好怪,出埋馬雲都唔殺上3萬
明早一開市, 只熊即死.

• 今日成交額: 3,003億

回覆 引用 TOP

正常人就個個買當炒正股數銀紙,閣下就睇住手上啲淡倉日日縮水而就逃過收回而自high,有用的嗎?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 boyboy168168 於 2021-1-20 12:15 PM 發表

唔驚又係扮回咩
扮升定扮回

引用:
原帖由 流西水股 於 2021-1-20 04:23 PM 發表

扮升定扮回
又中,  中午真係扮回

TBB 特色
1) FANS 永遠向前看 ,所有講過大台 負面的都是'x手
2) 三寶: 口水餓底查案劇,  律C 高智劇,  N角戀磚業劇
3) 大導3招:  人格分裂,  餓底,   留尾 (又可拍多輯)
4) 編劇template: 尾5集含包散

回覆 引用 TOP

最高差7點

回覆 引用 TOP

戒賭吧

回覆 引用 TOP

留返d錢著草用

回覆 引用 TOP

樓主~戒牛熊吧!
就算過到呢關,到頭來都會輸番😏

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Fungpy 於 2021-1-20 12:04 PM 發表

成班pk都想睇人死,好L彩我買得遠
你死撐都冇用㗎?你輸錢係你嘅事

真正投資邊有人日日睇住個點數,你呢d賭到上腦,為咗屋企人快d戒咗佢

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Fungpy 於 2021-1-20 01:02 PM 發表

落到20000點再問我贏幾多啦,傻好
如發現指數單日跌500點以上,我跟你做淡,後面仲有幾仟點執,食少幾佰點但無需捱價亦無損時間值,順勢而行呀老友!

唔睇我以為隻熊死L咗,笑咗,又安全啦

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 kei1978 於 2021-1-20 04:41 PM 發表

如發現指數單日跌500點以上,我跟你做淡,後面仲有幾仟點執,食少幾佰點但無需捱價亦無損時間值,順勢而行呀老友!
如果單日跌3000點你敢做淡

引用:
原帖由 Fungpy 於 2021-1-20 04:42 PM 發表

如果單日跌3000點你敢做淡
你expect會有乜消息會一日跌800以上?

TBB 特色
1) FANS 永遠向前看 ,所有講過大台 負面的都是'x手
2) 三寶: 口水餓底查案劇,  律C 高智劇,  N角戀磚業劇
3) 大導3招:  人格分裂,  餓底,   留尾 (又可拍多輯)
4) 編劇template: 尾5集含包散
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]