• 瀏覽: 16,481
  • 回覆: 203
  • 追帖: 5
唔驚又係扮回咩

TBB 特色
1) FANS 永遠向前看 ,所有講過大台 負面的都是'x手
2) 三寶: 口水餓底查案劇,  律C 高智劇,  N角戀磚業劇
3) 大導3招:  人格分裂,  餓底,   留尾 (又可拍多輯)
4) 編劇template: 尾5集含包散
熱賣及精選
大戶冇義用

回覆 引用 TOP

有幾大信心

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 藥材 於 2021-1-20 11:51 AM 發表

精神勝利者,之前29000又話安全結果話破就破,甚麼安全熊結果都係死亡
差一蚊輸到破產= 贏左

30000 好難攻破

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 insanity123 於 2021-1-20 12:23 PM 發表

差一蚊輸到破產= 贏左
永遠樓上都有倉,永遠不會輸。
真係沒有人比佢更懂恆指熊

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Fungpy 於 2021-1-20 11:35 AM 發表

好多柒頭想睇人死,結果我仍然是勝利者
明天再殺過

回覆 引用 TOP

升市摸估頂。

Someone is sitting in the shade today because someone planted a tree a long time ago.  

If you don't find a way to make money while you sleep, you will work until you die.   

Never test the depth of river with both the feet.  - Warren Buffett

回覆 引用 TOP

殺得咁快熊軍都未重整陣容
等齊人未一野KO LO
比著你係大戶有咩可能唔抽殺埋3萬熊

引用:
原帖由 Fungpy 於 2021-1-20 11:35 AM 發表

好多柒頭想睇人死,結果我仍然是勝利者
穿唔穿3萬其實無咩意思,見你做淡好耐,賬面輸左幾多?其實輸贏閒事,推右走左,邊個未試過,最緊要保重身體💪🏼,別搞到自己神經失常、思覺失調,加油💪🏼

引用:
原帖由 Fungpy 於 2021-1-20 11:54 AM 發表

殺唔到就係贏,落埋20000點我會執幾球
怕你過唔到聽日

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 boyboy168168 於 2021-1-20 12:15 PM 發表

唔驚又係扮回咩
三萬難攻破同企穩,除非內銀內險幫手

回覆 引用 TOP

食完飯,收左市先講啦

回覆 引用 TOP

又話單曰跌800點、後日就22號了、股得災未呀樓主

回覆 引用 TOP

站的越高,跌的越慘,

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]