• 瀏覽: 3,739
  • 回覆: 29
快手咁計😂

熱賣及精選
引用:
原帖由 Matha 於 2021-1-19 05:31 PM 發表

快手咁計😂
佢既熱度大膽講唔會有機會補

回覆 引用 TOP

越來越多新手問啲無聊問題,1月19號註冊😂

引用:
原帖由 zzhero 於 2021-1-19 06:37 PM 發表

越來越多新手問啲無聊問題,1月19號註冊😂
過多幾個月b組0.02%,好好珍惜現在🤑🤑

有得補係你福氣

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ex6834 於 2021-1-19 06:41 PM 發表

過多幾個月b組0.02%,好好珍惜現在🤑🤑
現在已遲了,最正2020 上半年我仲on 居居

回覆 引用 TOP

快手要補倉咁正。我預幾球擺系度補。

Someone is sitting in the shade today because someone planted a tree a long time ago.  

If you don't find a way to make money while you sleep, you will work until you die.   

Never test the depth of river with both the feet.  - Warren Buffett

回覆 引用 TOP

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Matha 於 2021-1-19 05:31 PM 發表

快手咁計😂
不會

回覆 引用 TOP

回覆 引用 TOP

理論上有,如果26/1快手招股,銀行一開孖,你走去狗衝孖爆佢。
突然間個市暴跌一二萬點,個個狗縮唔落飛,股票行d人人縮飛,銀行冇得縮惟有硬食,最後國配不足,分埋d剩貨俾你,抽幾多中幾多都會發生。

引用:
原帖由 我是臨時大總統 於 2021-1-19 21:19 發表

理論上有,如果26/1快手招股,銀行一開孖,你走去狗衝孖爆佢。
突然間個市暴跌一二萬點,個個狗縮唔落飛,股票行d人人縮飛,銀行冇得縮惟有硬食,最後國配不足,分埋d剩貨俾你,抽幾多中幾多都會發生。
雖則話如果 但係今時局勢都唔係冇機會遇跌市 明晚美帝登基大典 唔知侵帝仲有咩花臣 再加埋疫情實在太唔明朗 奧運開始有人放風話難產 ......

Château de Versailles

回覆 引用 TOP

國配不足,全部派被散戶,人人100% 貨

回覆 引用 TOP

孖展係好危險既事,最好唔好掂

回覆 引用 TOP

乜可能都有,越南今日突然大股災,賣盤指令太多交易所崩潰近半小時。

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]