• 瀏覽: 10,868
  • 回覆: 54
  • 追帖: 4
劵行會選擇性地分配畀一手黨 ? 

Château de Versailles
熱賣及精選
抽一手去獅子吧。免100

Someone is sitting in the shade today because someone planted a tree a long time ago.  

If you don't find a way to make money while you sleep, you will work until you die.   

Never test the depth of river with both the feet.  - Warren Buffett
引用:
原帖由 你假誠 於 2021-1-19 13:38 發表

抽一手去獅子吧。免100
大貓好似1月1 日
完左個優惠

Château de Versailles
引用:
原帖由 Versailles 於 2021-1-19 01:44 PM 發表

大貓好似1月1 日
完左個優惠
oh... 咁快無左。smile_42:

Someone is sitting in the shade today because someone planted a tree a long time ago.  

If you don't find a way to make money while you sleep, you will work until you die.   

Never test the depth of river with both the feet.  - Warren Buffett
引用:
原帖由 你假誠 於 2021-1-19 01:46 PM 發表

oh... 咁快無左。smile_42:
一樣有 0 手續費現金 係中左收唔知咩費而已

引用:
原帖由 Pineapple1987 於 2021-1-19 02:10 PM 發表

一樣有 0 手續費現金 係中左收唔知咩費而已
存倉費。

引用:
原帖由 你假誠 於 2021-1-19 02:17 PM 發表

存倉費。
是 係咪25蚊

引用:
原帖由 Pineapple1987 於 2021-1-19 02:17 PM 發表

是 係咪25蚊
唔記得了。中銀半年收一次。唔記得五十定一百。

$100.00 

[size=1.75]Weekly Playboy 2020
30蚊

引用:
原帖由 jojomick 於 2021-1-19 12:38 PM 發表

抽唔中要俾什麼費用
睇你有幾多身家在中銀,身家越多(即係戶口越高級),抽唔中乜嘢費用都免

[一] 嚴禁宣傳,連結其他論壇/討論區或商業網頁

所有相同性質之綜合論壇或討論區均嚴禁宣傳。
不論在頭像,簽名檔,文章或短消息中,用任何形式的傳播來指示其他途徑;以顯示途徑指示/暗示會員可獲得其他途徑接觸別的論壇;蓄意張貼被過濾網頁,或未經網主同意的廣告或牟利網頁都屬犯規。

犯上述之版規者可被即時禁訪而不作任何通知。
本論壇管理員有權拒絕或制止任何網站連結,如被警告後再犯,等同廣告/宣傳論壇處理。
星展好似免費,但好難抽得中。

引用:
原帖由 jojomick 於 2021-1-19 01:06 PM 發表

耀才抽極抽唔到
唔信邪用EIPO 自己名白表抽
但放貨煩
唔係穏1手 熱門抽得少 唔中正常

引用:
原帖由 anglelinyuen315 於 2021-1-19 01:16 PM 發表

證券行開戶口使唔使要有幾多錢先俾你開?
我個唔洗,最低消費,平過珍奶

引用:
原帖由 jojomick 於 2021-1-19 01:06 PM 發表

耀才抽極抽唔到
我有朋友海通,成日抽中..

但我自己係渣打...haha

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]