• 瀏覽: 1,983
  • 回覆: 23
  • 追帖: 3
好滾動

若然今日大市升1000點 明天必回水

總之五毛同黃絲一類人 中國做既事五毛就話好好好 ,美國做嘅事黃絲就話好好好

回覆 引用 TOP

恆指創20個月高 資金追最貼價牛證  

總之五毛同黃絲一類人 中國做既事五毛就話好好好 ,美國做嘅事黃絲就話好好好

回覆 引用 TOP

34.4?

引用:
原帖由 rawong 於 2021-1-19 11:46 AM 發表

34.4?
未到超買 呢兩日仲有得升

回覆 引用 TOP

如果派翻息又上65

引用:
原帖由 我愛四版 於 2021-1-19 11:49 AM 發表

如果派翻息又上65
上到$50先算啦, 呢隻垃圾果要拍一拍先會旭, 唔同其他中資股又炒 唔係又炒

引用:
原帖由 版煮報夢. 於 2021-1-19 05:54 PM 發表

上到$50先算啦, 呢隻垃圾果要拍一拍先會旭, 唔同其他中資股又炒 唔係又炒
反正我冇買,做吓塘邊鶴而已

回覆 引用 TOP

升穿$44阻力位上望$50

回覆 引用 TOP

感覺,我都估唔到佢會上到298差唔多了牛油即將溶化

回覆 引用 TOP

重注買跌

會唔會到匯豐接力升多3000點

引用:
原帖由 版煮報夢. 於 2021-1-19 07:47 PM 發表

會唔會到匯豐接力升多3000點
在昨日調整時41.7入了一手,其實我望跌會再入,點知升,如早知升就入五手,賺佢幾千元,我想要一段時間才會跌番40邉位。

引用:
原帖由 Chichikinkin 於 2021-1-19 08:03 PM 發表

在昨日調整時41.7入了一手,其實我望跌會再入,點知升,如早知升就入五手,賺佢幾千元,我想要一段時間才會跌番40邉位。
肯定有陰謀

https://finance.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=29668335

回覆 引用 TOP

嚟緊就係滙豐的世界,帶領恆指創高峰,非佢莫屬。😎😎

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 wonkamtc 於 2021-1-19 06:08 PM 發表

重注買跌
好,快沽佢,攞佢狗命。

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]