• 瀏覽: 43,864
  • 回覆: 186
  • 追帖: 9
個大市升到癲咗,
(一) 14RSI升到83,明顯超買。
(二) 仲有,一個中期升浪通常係14-18個星期,由去年9月底開始計,差不多夠時間了。
(三) 港交所係藍燈籠,升到PE六十幾倍,而佢過往平均值只係三十幾倍,現在高出一大截。

港奸所真係估佢唔到, 日日幾十蚊, 痴L 線

TBB 特色
1) FANS 永遠向前看 ,所有講過大台 負面的都是'x手
2) 三寶: 口水餓底查案劇,  律C 高智劇,  N角戀磚業劇
3) 大導3招:  人格分裂,  餓底,   留尾 (又可拍多輯)
4) 編劇template: 尾5集含包散
全民瘋狂, 氣氛仲好過未疫情之前, 街邊掃地阿姐都傾股票

引用:
原帖由 sunday8999 於 2021-1-19 10:06 AM 發表

生意淡薄
不離賭博

引用:
原帖由 wk221ab 於 2021-1-19 10:09 發表

生意淡薄
不離賭博
岩呀 可能好多中小企 摺左專心炒股

引用:
原帖由 lampho 於 2021-1-19 10:01 AM 發表

個大市升到癲咗,
(一) 14RSI升到83,明顯超買。
(二) 仲有,一個中期升浪通常係14-18個星期,由去年9月底開始計,差不多夠時間了。
(三) 港交所係藍燈籠,升到PE六十幾倍,而佢過往平均值只係三十幾倍,現在高出一大截。
師兄, 上星期三開始, 所有財經專家, 日日都話港股已超買, 會回調......實有一日講中.

回覆 引用 TOP

仲有人叫小心我就放心

之前去街市,連個賣菜既都講緊股市,所以我而家都係採取,開一個倉就關一個倉,唔會高追

引用:
原帖由 sunday8999 於 2021-1-19 10:06 AM 發表

無懼失業,疫情,經濟一樣升到癲晒,市面一片好景,點解仲有咁多人要唱衰佢?

回覆 引用 TOP

小心夾死 我夾左600幾點

引用:
原帖由 虎影俠 於 2021-1-19 10:31 AM 發表

叫左3萬先沽架啦

引用:
原帖由 流西水股 於 2021-1-19 10:32 AM 發表

叫左3萬先沽架啦
我知錯左

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 虎影俠 於 2021-1-19 10:31 AM 發表

好彩你買7500喳

買熊輸死

引用:
原帖由 虎影俠 於 2021-1-19 10:31 發表

依家開淡都應該小注做 做緊要順住果勢去 佢夠膽咪升多3000點 係上面先重手put佢

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]