• 瀏覽: 17,454
  • 回覆: 353
引用:
原帖由 包不靚 於 2021-1-19 09:57 AM 發表

所以返排汪汪轉口風,話不用再等大陸人,香港人內循環可以撐起樓市,你信唔信?
HK 內循環即系最多返到97咁上下

熱賣及精選
引用:
原帖由 包不靚 於 2021-1-19 12:41 PM 發表

咩早早呀,老到口吃呀
你做好痾埋篤屎!如果唔係 返到差館應該冇時間畀你痾!

引用:
原帖由 SkyBlue2046 於 2021-1-19 12:41 PM 發表

你呢啲曱甴 一定走唔甩啦! 真理必勝!
你根本就係甲甴,扮咩呀

引用:
原帖由 包不靚 於 2021-1-19 12:42 PM 發表

繼續抹黑國安處啦
依家每日都有曱甴被繩之於法 !令人暢快不已!

引用:
原帖由 goodlook 於 2021-1-19 12:42 PM 發表

HK 內循環即系最多返到97咁上下
咁可能價錢回一半以上

引用:
原帖由 包不靚 於 2021-1-19 12:43 PM 發表

你根本就係甲甴,扮咩呀
依家D曱甴唔係移民就係被拉! 早知今日何必當初!

金融市場已跟實體經濟脫勾,你睇美國股市就知啦

這些片全部都是斷章取義!國內流行線上購物,步行街肯定成為歷史!八卦一路美食街我前幾天去生意仍然不錯,片中說的倒閉和cut門面完全與事實不符!
求求你們咀咒一下海底撈、太二吧!不用我每次都要等位!

引用:
原帖由 包不靚 於 2021-1-19 10:21 AM 發表

不止商鋪,大陸工廠區都好冷清,如果唔靠大陸人,樓價會唔會回到自由行之前?
冷清?舊年下半年出口多八倍

我朋友岩岩先想起市區full pay買1000尺

引用:
原帖由 摩鬼 於 2021-1-19 12:54 PM 發表

冷清?舊年下半年出口多八倍
佢地唔會信的。

就算係通關,大陸人會唔會咁蠢走嚟接你火棒?係傻仔先會仲炒港樓

國安法通過,中港已無分別,走資也不來香港,香港下沉中,樓價仍比天高,為什麼要再來香港買樓?

倒閉潮喎,美國,英國,澳洲先都未到中國。吾系歐盟使鬼埋中國堆。

大陸出口連續三個月增長超過10%,2020年12月的出口增長超過18%,你所謂的對外經濟生產受影響是什麼意思?

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]