• 瀏覽: 17,382
  • 回覆: 353
引用:
原帖由 SkyBlue2046 於 2021-1-19 12:22 PM 發表

洗鬼大陸人買樓咩!淨係美國再狂印9萬億美金,全球樓價金價都只會升不會跌!
你咁依賴美國?

熱賣及精選
引用:
原帖由 djimavic 於 2021-1-19 12:17 PM 發表

自己找下外國人在內地的youtuber片睇下啦!
不過最近一個外國youtuber被外國傳媒抹黑中,你又知唔知?又見不到?只懂選擇性去睇,那有討論?
咁你結論係點,大陸而家工商業都好興旺?

引用:
原帖由 包不靚 於 2021-1-19 12:26 PM 發表

你咁依賴美國?
我講嘅只係常識啫!你唔明都冇辦法! 由美國好多年前嘅量化寬鬆開始,全球最有形物質都一路升緊價!

引用:
原帖由 包不靚 於 2021-1-19 12:26 PM 發表

你咁依賴美國?
你仲係講埋啲歪理想抹黑大陸,依家好難昆到人㗎喇!

引用:
原帖由 SkyBlue2046 於 2021-1-19 12:27 PM 發表

我講嘅只係常識啫!你唔明都冇辦法! 由美國好多年前嘅量化寬鬆開始,全球最有形物質都一路升緊價!
你眼中只有美國係最好,靠佢救世界資產

引用:
原帖由 包不靚 於 2021-1-19 12:28 PM 發表

你眼中只有美國係最好,靠佢救世界資產
正正相反!美國係全球最邪惡! 最賤格嘅國家! 佢只印一張紙,就攤薄咗全球嘅資產! 行為同 賊人冇分別!

引用:
原帖由 SkyBlue2046 於 2021-1-19 12:28 PM 發表

你仲係講埋啲歪理想抹黑大陸,依家好難昆到人㗎喇!
你力撐美國銀紙係最好,係咩居心

引用:
原帖由 SkyBlue2046 於 2021-1-19 12:30 PM 發表

正正相反!美國係全球最邪惡! 最賤格嘅國家! 佢只印一張紙,就攤薄咗全球嘅資產! 行為同 賊人冇分別!
咁你又大力追捧美金,應該力主全球未來主力行人仔

引用:
原帖由 包不靚 於 2021-1-19 12:31 PM 發表

你力撐美國銀紙係最好,係咩居心
希望邪惡美國快啲畀正義中國消滅就好啦!

引用:
原帖由 包不靚 於 2021-1-19 12:31 PM 發表

美國依家就嚟內戰!應該好快死㗎喇!

引用:

請問你個ip address係咪喺台灣

內地友人說今年消費潮確是弱了,另一邊廂製造業仍保持人手須求,再印證昨天公報的生產數值也吻合,大概是外地疫情纏繞對必須的商品仍有需求; 別妄加揣測什麼造假了,數據是可根查的.

引用:
原帖由 SkyBlue2046 於 2021-1-19 12:32 PM 發表

希望邪惡美國快啲畀正義中國消滅就好啦!
咁你有冇抵制美國貨先,你仲用iphone哦

引用:

你依家仲係用呢啲招數就想抹黑大陸! 唔work啦!

引用:
原帖由 SkyBlue2046 於 2021-1-19 12:34 PM 發表

請問你個ip address係咪喺台灣
你在網上打算收集其他人私隱?

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]