• 瀏覽: 12,505
  • 回覆: 86
  • 追帖: 1
華穚城怕香港城復活,所以今年會推出華穚城三期,三期係正玖譽城和香港城中間呀!

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
引用:
原帖由 千堂 於 2021-1-29 04:25 PM 發表

個香港城盤俾博士唱衰左無香港人會買,再加上確實比周邊的盤配套弱好多.
我都唔多like香港城,刪左香港果名對銷售會有幫助。香港兩個字係國內已經不吃香。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 有樓出租 於 2021-1-23 12:08 AM 發表

肇慶有咩吸引?

回覆 引用 TOP

買咗3房

引用:
原帖由 天生懷舊的老闆 於 2021-3-7 08:04 AM 發表

買咗3房

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 千堂 於 2021-1-29 04:25 PM 發表

個香港城盤俾博士唱衰左無香港人會買,再加上確實比周邊的盤配套弱好多.
儍博士搵人型狗把片賣香港城喎,又傻又貪又精神錯亂,康x搞直播限時大賣

我買左龍光玖譽城

引用:
原帖由 kk1234567890 於 2021-3-9 12:38 PM 發表

我買左龍光玖譽城
其實唔太明, 所謂CBD區塊, 同其他同區樓盤相距不遠, 內地人又多數開車, 都係幾分鐘內, 點解華僑城同玖譽城咁貴(望內園都貴, 非景觀影響),
優惠又小(部分同區樓盤送家電).
龍光仲衰, 大部分新樓都包智能鎖(無坯房都係),
龍光只係舊式門鎖!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 swws1207 於 2021-3-7 03:24 PM 發表

儍博士搵人型狗把片賣香港城喎,又傻又貪又精神錯亂,康x搞直播限時大賣
今日先搞完直播,推曬啲108方出嚟,搞到我有啲心喐

引用:
原帖由 billy2366 於 2021-3-27 10:51 PM 發表

今日先搞完直播,推曬啲108方出嚟,搞到我有啲心喐

回覆 引用 TOP

想買華僑城向硯陽湖景, 邊個中介好D?

引用:
原帖由 cats77 於 2021-3-30 10:10 AM 發表

想買華僑城向硯陽湖景, 邊個中介好D?
我啱啱入左間,我買比父母退休,佢哋揀左好多地方,最後覺得肇慶新區個環境真係超級靚,而且基建做得好好,高鐵又可直達,最後那嗱嗱臨用二個星期時間揀左心儀頂目

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]