• 瀏覽: 7,561
  • 回覆: 119
  • 追帖: 2
  1萬億億市值京東抵到爛...合埋眼就買....
京東健康+數科+物流三子公司巨頭上市, 釋放價值~~~ 每間值$2000億~~
未來京東必定入港股通, 到時北水大媽又搶貨...

所以保守估計9618驚東集團至少有80%~100%升幅
繼小米之後又係我力推既一隻神股

熱賣及精選
炒股群組

引用:
原帖由 買大陸股等跳樓 於 2021-1-18 03:30 PM 發表

炒股群組
根據我既往績 我力推既都賺100%...你知掟就入貨, 一係就唱淡幫手

引用:
原帖由 前後抽插 於 2021-1-18 03:32 PM 發表

根據我既往績 我力推既都賺100%...你知掟就入貨, 一係就唱淡幫手
老千

引用:
原帖由 買大陸股等跳樓 於 2021-1-18 03:32 PM 發表

老千
立此為證 唔洗一年又要鞭你屍

引用:
原帖由 前後抽插 於 2021-1-18 03:34 PM 發表

立此為證 唔洗一年又要鞭你屍
剩係得我覆你,就知無料到

支持

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 買大陸股等跳樓 於 2021-1-18 03:36 PM 發表

剩係得我覆你,就知無料到
到時升返50%...D人就係度呱呱叫 歷史重複...
京東物流係京東一個巨大引擎 投資多年...今年開始收割...
大陸人既體驗: 京東既服務與順豐齊名~~
間健康炒到咁, 你都知咩料 到時物流至少炒上5000億市值.
未計佢核心電商業務, 所以京東呢個價簡直係送錢

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 前後抽插 於 2021-1-18 15:28 發表

1萬億億市值京東抵到爛...合埋眼就買....
京東健康+數科+物流三子公司巨頭上市, 釋放價值~~~ 每間值$300億~~
未來京東必定入港股通, 到時北水大媽又搶貨...

所以保守估計9618驚東集團至少有80%~100%升幅
繼小米之後又係我力推既一隻神股
大牛龜

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 homing1977 於 2021-1-18 03:40 PM 發表

大牛龜
個老細強姦....證明佢好有火
搞大間公司勢在必行

物流上市後9618唔係有排跌咩?

引用:
原帖由 前後抽插 於 2021-1-18 03:41 PM 發表

個老細強姦....證明佢好有火
搞大間公司勢在必行
佢好似被個女學生踢爆得兩分鐘😂

引用:
原帖由 羊。。 於 2021-1-18 04:47 PM 發表

物流上市後9618唔係有排跌咩?
有升過呀😂
京東我都有炒,不過呢轉我已經出左貨,等低位再入返😏

等睇買京東等破產

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]