• 瀏覽: 7,569
  • 回覆: 10
  • 追帖: 2
引用:
原帖由 前後抽插 於 2021-1-18 03:41 PM 發表

個老細強姦....證明佢好有火
搞大間公司勢在必行
佢好似被個女學生踢爆得兩分鐘😂

熱賣及精選
引用:
原帖由 羊。。 於 2021-1-18 04:47 PM 發表

物流上市後9618唔係有排跌咩?
有升過呀😂
京東我都有炒,不過呢轉我已經出左貨,等低位再入返😏

引用:
原帖由 買大陸股等破產 於 2021-1-18 05:32 PM 發表

等睇買京東等破產
睇乜位入。而家個價仲係好貴。等多幾日跌多d先🤷‍♀️

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 前後抽插 於 2021-1-18 05:35 PM 發表

咁先勁 急速爆發, 唔好慢吞吞
你唔係呀嘛?!快槍手!年紀大得兩分鐘係貶義評價喔!😏

引用:
原帖由 前後抽插 於 2021-1-18 05:39 PM 發表

垃圾拼多多都炒到成萬五億市值
京東擁有三大子公司, 包埋自有核心業務, 點計都唔止差過拼多多
😂你講緊個老細定間公司股價?😂我覺得股票應該冇問題,我都睇好,等低位再入去炒過😏

引用:
原帖由 前後抽插 於 2021-1-19 09:31 AM 發表

強姦東開始扯旗
小米大升😏

引用:
原帖由 前後抽插 於 2021-1-19 09:46 AM 發表

食過既野唔會再有興趣, 如同女人
蘇絲黃:有人話乜都食過就係未試過不男不女,想試下😂

引用:
原帖由 前後抽插 於 2021-1-19 12:06 PM 發表

我唯一遺憾未食過處女
😂唔通你破處都係非處女?咁你慘左d喔,比人呃左隻豬😫

引用:
原帖由 前後抽插 於 2021-1-19 12:09 PM 發表

小弟讀書時候好窮 搭錢都唔夠錢要行路返學, 點溝女
讀書時靚仔/讀書叻就溝到女啦,d女冇咁現實掛?😂我讀書時都好窮,不過成績好同個樣唔差,都有唔少仰慕我既男同學呀😏

引用:
原帖由 前後抽插 於 2021-1-19 12:12 PM 發表

以前拍拖都要睇戲唱k掛
床都無張啊, 點扑野
咁係咪保險女幫你破處呀?😂
我之前識個台灣富二代,佢都話佢最大遺憾係冇食過處女,想娶個處女做老婆。不過我當時想搵個處男,拒絕左佢。佢後來同個富家女一齊,話個富家女有個韓國前男友死左,佢女朋友成日提佢前男友,佢覺得有心理陰影😂

引用:
原帖由 前後抽插 於 2021-1-19 12:18 PM 發表

啊婆你唔好係度扮處女, 一陣大把人pm你
😂不嬲唔少人pm我,不過網上狗公多、醜男多,我都冇興趣覆佢地啦。最怕傾左一輪發覺係個樣衰核突男,大失所望心情都差,都係唔好玩啦😫
我老姑婆啦冇乜價值。後生處女先有價值😏

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]