• 瀏覽: 7,530
  • 回覆: 119
  • 追帖: 3
引用:
原帖由 inco 於 2021-1-19 09:45 AM 發表

小米大升😏
不過我會支持小米, 等小米出11 PRO我會買
始終係一間良心企業

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
引用:
原帖由 前後抽插 於 2021-1-19 09:46 AM 發表

食過既野唔會再有興趣, 如同女人
蘇絲黃:有人話乜都食過就係未試過不男不女,想試下😂

引用:
原帖由 inco 於 2021-1-19 12:05 PM 發表

蘇絲黃:有人話乜都食過就係未試過不男不女,想試下😂
我唯一遺憾未食過處女

引用:
原帖由 前後抽插 於 2021-1-19 12:06 PM 發表

我唯一遺憾未食過處女
😂唔通你破處都係非處女?咁你慘左d喔,比人呃左隻豬😫

引用:
原帖由 inco 於 2021-1-19 12:08 PM 發表

😂唔通你破處都係非處女?咁你慘左d喔,比人呃左隻豬😫
小弟讀書時候好窮 搭錢都唔夠錢要行路返學, 點溝女

引用:
原帖由 前後抽插 於 2021-1-19 12:09 PM 發表

小弟讀書時候好窮 搭錢都唔夠錢要行路返學, 點溝女
讀書時靚仔/讀書叻就溝到女啦,d女冇咁現實掛?😂我讀書時都好窮,不過成績好同個樣唔差,都有唔少仰慕我既男同學呀😏

引用:
原帖由 inco 於 2021-1-19 12:11 PM 發表

讀書時靚仔/讀書叻就溝到女啦,d女冇咁現實掛?😂我讀書時都好窮,不過成績好同個樣唔差,都有唔少仰慕我既男同學呀😏
以前拍拖都要睇戲唱k掛
床都無張啊, 點扑野

引用:
原帖由 前後抽插 於 2021-1-19 12:12 PM 發表

以前拍拖都要睇戲唱k掛
床都無張啊, 點扑野
咁係咪保險女幫你破處呀?😂
我之前識個台灣富二代,佢都話佢最大遺憾係冇食過處女,想娶個處女做老婆。不過我當時想搵個處男,拒絕左佢。佢後來同個富家女一齊,話個富家女有個韓國前男友死左,佢女朋友成日提佢前男友,佢覺得有心理陰影😂

引用:
原帖由 inco 於 2021-1-19 12:16 PM 發表

咁係咪保險女幫你破處呀?😂
我之前識個台灣富二代,佢都話佢最大遺憾係冇食過處女,想娶個處女做老婆。不過我當時想搵個處男,拒絕左佢。佢後來同個富家女一齊,話個富家女有個韓國前男友死左,佢女朋友成日提佢前男友,佢覺得有心理陰影😂
啊婆你唔好係度扮處女, 一陣大把人pm你

引用:
原帖由 前後抽插 於 2021-1-19 12:18 PM 發表

啊婆你唔好係度扮處女, 一陣大把人pm你
😂不嬲唔少人pm我,不過網上狗公多、醜男多,我都冇興趣覆佢地啦。最怕傾左一輪發覺係個樣衰核突男,大失所望心情都差,都係唔好玩啦😫
我老姑婆啦冇乜價值。後生處女先有價值😏

引用:
原帖由 inco 於 2021-1-19 12:21 PM 發表

😂不嬲唔少人pm我,不過網上狗公多、醜男多,我都冇興趣覆佢地啦。最怕傾左一輪發覺係個樣衰核突男,大失所望心情都差,都係唔好玩啦😫
我老姑婆啦冇乜價值。後生處女先有價值😏
強姦東向緊$700 進發

回覆 引用 TOP

用乜語言偽術都冇用, 你最不齒既3690, 股價己經過左9618.

引用:
原帖由 tesrofder 於 2021-1-20 10:12 AM 發表

用乜語言偽術都冇用, 你最不齒既3690, 股價己經過左9618.
就係咁先顯得京東低估
1萬億市值京東同派錢無分別, 識得價值投資既人會重注

引用:
原帖由 前後抽插 於 2021-1-20 11:41 AM 發表

就係咁先顯得京東低估
1萬億市值京東同派錢無分別, 識得價值投資既人會重注
佢目前只有一樣野會推升股價, 就係入藍籌.
其他野, 十劃都未有一撇~~~

引用:
原帖由 tesrofder 於 2021-1-20 11:55 AM 發表

佢目前只有一樣野會推升股價, 就係入藍籌.
其他野, 十劃都未有一撇~~~
炒股咪臭係炒未來, 等入晒藍臭 港股通就唔係咁既白菜價

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]