• 瀏覽: 19,645
  • 回覆: 507
  • 追帖: 3
本主題由 WYJIMMY 於 2021-1-26 05:42 PM 關閉
總價低,收租回報高,唔自住買黎收租都好

熱賣及精選
引用:
原帖由 Kwanling 於 2021-1-17 09:54 AM 發表

有人會租都偷笑,附近1千幾百嘅房大把出租

引用:
原帖由 夜野生的車手 於 2021-1-17 11:25 AM 發表

有人會租都偷笑,附近1千幾百嘅房大把出租
無人租仲出價咁高?如果無人租,斗門更加無人租,唔係點解租金仲平過肇慶新區?

引用:
原帖由 Kwanling 於 2021-1-17 11:29 AM 發表

無人租仲出價咁高?如果無人租,斗門更加無人租,唔係點解租金仲平過肇慶新區?
我係鼎湖本地人,附近樓盤6、7千都大把,有價無市

引用:
原帖由 夜野生的車手 於 2021-1-17 11:41 AM 發表

我係鼎湖本地人,附近樓盤6、7千都大把,有價無市
得罪講句,本地人睇市未必準,深圳南山區20年前本地人都唔買,宜家升到全深圳樓價最貴區域

引用:
原帖由 Kwanling 於 2021-1-17 11:57 AM 發表

得罪講句,本地人睇市未必準,深圳南山區20年前本地人都唔買,宜家升到全深圳樓價最貴區域
我條村都準備徵收,你知唔知鼎湖新區大把土地

引用:
原帖由 Kwanling 於 2021-1-17 09:54 AM 發表

😂😂😂 咁嘅價錢 邊個去租?睇吓邊啲唔知價水魚上釣 等如華僑城同香港城 可以標二萬一坪 誰接貨?

新區嘅樓多過人,鬼城

引用:
原帖由 夜野生的車手 於 2021-1-17 12:02 PM 發表

我條村都準備徵收,你知唔知鼎湖新區大把土地
咁你發達啦!多土地同點用係兩回事,新區土地都有好大部分做綠化用地,起的多是高層住宅,其實每棟樓住的人都不多

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 夜野生的車手 於 2021-1-17 12:06 PM 發表

新區嘅樓多過人,鬼城
過幾年就唔係鬼城喇,本地人不會明白,咁好的居住環境,一、二線城市都買唔到

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 神風999. 於 2021-1-17 12:03 PM 發表

😂😂😂 咁嘅價錢 邊個去租?睇吓邊啲唔知價水魚上釣 等如華僑城同香港城 可以標二萬一坪 誰接貨?
幾時標過二萬一平?

引用:
原帖由 Kwanling 於 2021-1-17 12:14 PM 發表

幾時標過二萬一平?
有,最貴嗰個樓盤標2萬幾一平

引用:
原帖由 夜野生的車手 於 2021-1-17 12:22 PM 發表

有,最貴嗰個樓盤標2萬幾一平
邊個?我都想知?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Kwanling 於 2021-1-17 11:57 AM 發表

本地人睇市唔準,唔通香討揸兜AA睇市最準

回覆 引用 TOP

一個城市嘅發展最重要嘅就系人口,肇慶憑乜嘢可以系搶人口方面鬥得贏其他幾個灣區城市?

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]