• 瀏覽: 19,619
  • 回覆: 29
  • 追帖: 3
本主題由 WYJIMMY 於 2021-1-26 05:42 PM 關閉
引用:
原帖由 Kwanling 於 2021-1-17 11:57 AM 發表

得罪講句,本地人睇市未必準,深圳南山區20年前本地人都唔買,宜家升到全深圳樓價最貴區域
本地人睇市唔準,唔通香討揸兜AA睇市最準

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
引用:
原帖由 zq2807070 於 2021-1-18 04:13 PM 發表

香港都好多肇慶人架,馬會都有間老人院開在肇慶,旅遊在肇慶只是吹出來,留不到人留一天以上,只會路過!從前還有船從香港來肇慶,但因人小取消了,你去睇下整個廣東省的經濟,肇慶排第幾?連最基本的支持房價因素都唔知,重講什麼?灣區博士是你老友,賣房唔緊要,別騙自己香港人!
波屎為左賺傭,扮鬼扮馬扮深藍昆左好多無知港人去買渡假盤!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 袋中邊緣的高潮 於 2021-1-19 04:03 PM 發表

又笑L爆左喂,你係咪覺得飛機場就得一種啊?個個都係香港機場咁大國際線啊?佛山咁大個沙堤機場我一次都未去過,一年落嚟出入白雲機場幾十次,臥槽,我真係頂唔順喇。嘩哈哈。。。
今日笑點都幾多下,以前d人話中介佬用把口起地鐵,依家可以用口起機場遲下肇慶做宇宙中心不是夢!輾壓廣州,吊打深圳的大時代就要來臨,我叫身邊個東北老鐵一齊去肇慶買樓,佢話傻叉扯犢子

引用:
原帖由 zq2807070 於 2021-1-19 07:48 PM 發表

佢地敢叫肇慶機場先叫吹鳩漲!退一萬步,就算機場起出來都不在肇慶市啦!由肇慶去花都白雲機場只需一小時,一小時車程內有兩個機場?你估上海咩?白雲機場就算吞吐能力飽和都有大把地方擴建,真系等睇笑話!
井底pat係香討出左名某波屎養既打手,老闆推肇慶,護主心切你要理解下嘛

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 袋中邊緣的高潮 於 2021-1-19 08:25 PM 發表

做得AA,估計都係新一代人,而家點似以前嘅人實在丫,呃到俾錢落搭,以後關人隱事咩。
講真如果以一球當一個投資,我考慮緊成都或者重慶呢兩度,均價萬零發展成熟一線城市,香港人應該好少留意,川渝自成一角,經濟同民生好勁,當地租務市場夠哂大,我幾睇好,近年底要預時間留响廣東返嚟免隔離,希望出年過嚟後去行兩轉親自睇睇。
尼d咪係幹貨囉,多d普及下有價值既城市先係王道

引用:
原帖由 zq2807070 於 2021-1-19 10:00 PM 發表

當年有幸于重慶工作了幾年,重慶人吸收新事物快,工作又比較服從,中外文化交流和上海差不多,最大的黑社會問題也解決了,經濟和旅遊產業雙軌並行,吸引不了外商投資,前領導人對重慶實在有貢獻,把不少大連投資商人也帶到重慶,可惜因政治問題下台。江與城是我國內買入房產之一,空氣比鼎湖還好,十分滿意!
不過話時話,打黑能手既才幹真心令人佩服,玉樹臨風,風度翩翩呢,可惜一山不能藏二虎,生不逢時,惜哉

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Kwanling 於 2021-1-20 02:14 AM 發表

一班重慶AA在肇慶新區帖sell重慶 一唱一和好配合囉!
肇慶揸兜AA唔抵得啊?今年開左單未

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 袋中邊緣的高潮 於 2021-1-20 08:31 AM 發表

好心你啦,做AA做得咁唔專業,連實景都認唔出,你覺得咁嘅資質會call到客咩?日日花時間上嚟托咩,後生仔,時間好寶貴,一日到黑淨係識上網吹水無客㗎,好快又一日,用下個腦諗野好無?
成日搵微信公眾號既文章俾人睇就知佢幾有前途啦

引用:
原帖由 Kwanling 於 2021-1-20 09:19 AM 發表

成個新區起左出黎呀!乜都冇?買樓梗係買未來啦!乜都有就炒起曬啦,睇你個樣都係接人貴貨啦!喺咁sell重慶,就知你係重慶AA啦!
其實你話佢係重慶AA以侮辱你自己智商,醒小小啦

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 zq2807070 於 2021-1-20 10:16 AM 發表

有鳩佢哋啦,佢大佬呀嗰個灣區柒碌,又開網上YouTube Show啦,擺正門sell肇慶萬達廣場,團伙作案小心老千呀各位!
係咪嗰個波屎,為左賺傭成日用立場消費港人業務水平低到求其一個深圳AA都可以秒殺佢,最搞笑成日叫自己波屎,同好多買左肇慶樓話自己有港樓既水魚一樣玻璃心成地都係

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 神風999. 於 2021-1-20 12:42 PM 發表

唔好講全國喇 就近近地大灣區喇 東莞升到咁 佢介紹都無介紹過 姐係代表乜嘢? 最近連中山商舖都介紹埋 🤓 我就當佢做指路明燈😂
為左高傭囉,昆d香港低收入無知人群接火棒圓置業夢,近排肇慶尼類人特別多,個個等升值

引用:
原帖由 zq2807070 於 2021-1-20 02:44 PM 發表

食完飯再講多啲行內操作比大家知,博士而家做緊嘅系行內俗稱儲客嘅手法,佢睇到而家香港人去唔到大陸,所以拍片宣傳不斷喺度劃餅,唔好嘅嘢就用鏡頭偷位,不斷收集有興趣客人嘅資料,到開盤前就將呢一份名單俾咗發展商,發展商如果同個客簽成合約,佢就會攞份名單去同佢對數,對完收佣金!到你收樓嗰日,有啲乜嘢唔對板佢都過咗海就神仙啦。
唔怪得波屎成日叫人加佢微信啦,因為意向客戶數量比較容易掌握

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 神..六 於 2021-1-20 03:37 PM 發表

ok.即做

見到幻覺團員們不斷見到既肇慶都係一片又一片既荒地,與港人/已購買人仕所見完全不同

現就針對幻人幻視作出資訊提供

https://www.youtube.com/watch?v=uBr2cOQj0HY&t=13s
起緊樓有咩好大驚小怪,大陸任何一個三四線城市都會起項目架啦,只不過供過於求,你估得肇慶有啊?想見識多d就多出去行下,睇吓片就以為天下我有這種心態要改變哦

引用:
原帖由 袋中邊緣的高潮 於 2021-1-20 03:54 PM 發表

條片拍得唔錯啊,focus住棟樓上下郁,我係咁易又幫你p下,擴大下睇大些少周圍環境嘛,認識多d幾好啊。

幫到盡,景觀開揚到爆炸,可惜成條片都無試過360度响樓中心向外望,整唔到果種一望無際嘅浩瀚感覺我一陣去utube幫你鬧佢地先,俾咁多錢做唔到野。
肇慶新區舉辦F1都唔錯,唔洗交通管制,唔洗封路就可以舉行

引用:
原帖由 神風999. 於 2021-1-20 08:25 PM 發表

有冇實質證據? 如本地人買咗嘅數據?
口講就係架啦,肇慶到時起埋機場你就今日愛理不理以後高攀不起啊師兄快入手啦,假假地都係物業黎,點都係有樓人士嘛

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]