• 瀏覽: 19,652
  • 回覆: 507
  • 追帖: 3
本主題由 WYJIMMY 於 2021-1-26 05:42 PM 關閉
引用:
原帖由 amypat 於 2021-1-26 01:02 PM 發表

其實可以咁睇,有分析力既,就唔會將新區睇做山卡拉啦,真係。理由大家都曉啦,唔講啦。講多我又無錢收既。其實,你地睇衰又唔會買既,為何成日想誤導人,阻人發達呢。第二時如果有人俾你地誤導無入市,錯過左個升浪,你地就做左千古罪人,老母俾人問候架啦。AA幫人買樓就有中介費收姐,乜你地阻人買樓都有錢收咩,個生意模式係點架,講黎聽下。買家真金白銀入左市,係討論區落力維護落力撐,利之所在好合理。但係就唔多明白 ...
討論區只可以你發言?响呢個moment係山卡啦,講事實唔得?都話左鐘意養生放牛種菜,買邊度都得啦,我都叫人鐘意食沙塵錢多無訂洗,買邊都得啦,係d AA先左一句升值,右一句阻人發達要揾老母啫,嚟嚟去去就果三幅被,實地都未去過吹到天花龍鳳,千祈咪對號入座呀,廢時今晚要返屋企揾老母喊苦喊忽今個月食穀種啦。

熱賣及精選
引用:
原帖由 amypat 於 2021-1-26 01:02 PM 發表

其實可以咁睇,有分析力既,就唔會將新區睇做山卡拉啦,真係。理由大家都曉啦,唔講啦。講多我又無錢收既。其實,你地睇衰又唔會買既,為何成日想誤導人,阻人發達呢。第二時如果有人俾你地誤導無入市,錯過左個升浪,你地就做左千古罪人,老母俾人問候架啦。AA幫人買樓就有中介費收姐,乜你地阻人買樓都有錢收咩,個生意模式係點架,講黎聽下。買家真金白銀入左市,係討論區落力維護落力撐,利之所在好合理。但係就唔多明白 ...
投資要自己做功課,靠聽人講就買或唔買咪就係小白囉,明唔明?跟你買入左坑唔通入你數?波屎都唔會認數啦

引用:
原帖由 袋中邊緣的高潮 於 2021-1-26 01:16 PM 發表

討論區只可以你發言?响呢個moment係山卡啦,講事實唔得?都話左鐘意養生放牛種菜,買邊度都得啦,我都叫人鐘意食沙塵錢多無訂洗,買邊都得啦,係d AA先左一句升值,右一句阻人發達要揾老母啫,嚟嚟去去就果三幅被,實地都未去過吹到天花龍鳳,千祈咪對號入座呀,廢時今晚要返屋企揾老母喊苦喊忽今個月食穀種啦。
又避啦,想你分享下你既盈利模式姐,懶神秘咁,唔講咪算咯。討論區當然係人都可以up野啦。不過,有分真up定假up姐。我只信真金白銀落場既人,有利益係度先係真up。你係真up既話,你既利益在那裡呢?假up會咁日日咁up法咩。

引用:
原帖由 今天小馬 於 2021-1-26 01:21 PM 發表

投資要自己做功課,靠聽人講就買或唔買咪就係小白囉,明唔明?跟你買入左坑唔通入你數?波屎都唔會認數啦
人地既賺蝕關你何事,佢地同你有親嗎?你日日亂up,人地聽左無買就真係蝕啦。買左最多唔賺,係通漲下個本起碼會拎番。聽你點無買咁點算呀,第二時升左幾個開,講唔埋人地氣到自殺咁點算呀,你咁就害左一條命啦,為左少少既利益就害左一條命,你個心會安樂咩。

引用:
原帖由 amypat 於 2021-1-26 01:36 PM 發表

人地既賺蝕關你何事,佢地同你有親嗎?你日日亂up,人地聽左無買就真係蝕啦。買左最多唔賺,係通漲下個本起碼會拎番。聽你點無買咁點算呀,第二時升左幾個開,講唔埋人地氣到自殺咁點算呀,你咁就害左一條命啦,為左少少既利益就害左一條命,你個心會安樂咩。
莫激動,莫激動,你說話都幾有道理,你自己明就得啦,雙標就唔好啦

引用:
原帖由 今天小馬 於 2021-1-26 01:48 PM 發表

莫激動,莫激動,你說話都幾有道理,你自己明就得啦,雙標就唔好啦
激動,人命嘛,冷血d咪唔洗動咯。你如果話俾我聽你點樣賺錢我仲可以激動d架

回覆 引用 TOP

引用:

乜唔係買得肇慶唔係好識諗架同老江湖咩 投資大神 姐係你覺得想買肇慶啲人耳仔軟 容易俾人呃?
誤導?
將已經發生嘅事大家拎出來講 我無叫佢哋千祈唔好買 最好自己親身上去了解下先決定買定唔買 咁都叫誤導? 咁成日話就嚟賣晒就加價又吹政府搬去😆果D叫做咩?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 amypat 於 2021-1-26 01:36 PM 發表

咁駛唔駛叫香港人一定要入定一間呀🤣
真係笑到我肚痛 博士就係無介紹東莞廣州搞到我無入到東莞廣州  賺唔到錢 害到我茶飯不思😂

引用:
原帖由 神風999. 於 2021-1-26 04:11 PM 發表

咁駛唔駛叫香港人一定要入定一間呀🤣
真係笑到我肚痛 博士就係無介紹東莞廣州搞到我無入到東莞廣州  賺唔到錢 害到我茶飯不思😂
如果廣州同東莞港人都可以無限購咁買,佢唔介紹的確係佢既過失,介左又無得買既話,介黎都多餘啦,對我地無利益既野係你地先講得最多姐。正常既人唔會咁做既。其實,唔係唔可以講肇慶新區既負面野,不過,就唔該講得好睇D。自已都唔俾說服既理由就唔該唔好拎出黎啦,唔面紅架。想賺錢都要認真d啦,坐底諗清楚先講,肇慶新區咁大project,無理由無死穴架。

引用:
原帖由 amypat 於 2021-1-26 01:29 PM 發表

又避啦,想你分享下你既盈利模式姐,懶神秘咁,唔講咪算咯。討論區當然係人都可以up野啦。不過,有分真up定假up姐。我只信真金白銀落場既人,有利益係度先係真up。你係真up既話,你既利益在那裡呢?假up會咁日日咁up法咩。
秘乜鬼技丫佢地......
咪得果半注本錢,左計右計都係要搵個最平最平果D貨先上到車囉,佢地揸架泥扮扮成隻醬鴨咁+無頭盔既過期電瓶車咋,你估真係法拉利咩,佢果架法拉屎黎架.......
年前黑暴當前,身邊好多親戚朋友都搞下第2居所,英、美、澳、加咪一樣隔山買牛,邊個咁得閒搭兩程長途機去睇樓搞果小小手續丫,依家歐美度度發瘟,去唔到咪又係隔空放租/擺晌度攤下先囉.....
隨時隨地唔使現場睇樓都可以一炮過3幾球咁越洋成交,呢D操作,佢地D得果半注仔又係佢命又係佢既醬鴨電瓶一族點會明白丫....

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 amypat 於 2021-1-26 04:57 PM 發表

如果廣州同東莞港人都可以無限購咁買,佢唔介紹的確係佢既過失,介左又無得買既話,介黎都多餘啦,對我地無利益既野係你地先講得最多姐。正常既人唔會咁做既。其實,唔係唔可以講肇慶新區既負面野,不過,就唔該講得好睇D。自已都唔俾說服既理由就唔該唔好拎出黎啦,唔面紅架。想賺錢都要認真d啦,坐底諗清楚先講,肇慶新區咁大project,無理由無死穴架。
嘩...你要買唔限購🥺你啱....肇慶真係供過於求😂
咁佢又做中山珠海 都係一間起三間止
人哋買一間廣州,東莞 升幅賺嘅錢大過肇慶幾間
一年只升42蚊坪嘅新區樓🥳你識唔識計數?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 amypat 於 2021-1-26 01:29 PM 發表

華僑城WC群組有位師兄係晌沙巴開潛水場,不過依家盤生意都要停擺,佢兩公婆寧願坐21日監都要飛番黎買華僑城,因為睇左半年片最心儀係果度,順便晌中國褔地度好山好水好遊閒......
有網絡真好,未上去住就先結交過百位香港人街坊,一上到去就不愁寂寞,群來群往多多活動.....

https://www.google.com/search?q= ... 885&safe=strict

回覆 引用 TOP

好了,早幾日警告不要罵戰,但罵戰不斷,我唯有關帖處理,如有版友開帖後又逐個人身攻擊或挑罵戰,我逐個扣完分再關帖。

注意網絡禮儀,自己唔認同別人,不用拎人家出嚟人身攻擊,以免違反版規,謝謝

此帖關閉。

Canon EOS 6D,100D
EF 85mm F1.2L ll USM
EF 100mm F2.8L Macro IS USM
EF 16-35mm F4L IS USM
EF 24-70mm F4.0L IS USM
EF 70-200mm F4L USM
EF 100-400mm F4.5-F5.6L IS USM
EF 40mm F2.8
Tamron 18-270mm f/3.5-6.3 di ii VC PZD
Kenko Ext EF 1.4X

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]