• 瀏覽: 33,562
  • 回覆: 96
  • 追帖: 10

大家又要做功課及如何安排資金了

回覆 引用 TOP

撞?

回覆 引用 TOP

All in fast hand, 有剩考慮其他

回覆 引用 TOP

今輪招股既質素好過上一輪,點分配資金真係頭痕

回覆 引用 TOP

只對bilibili 有興趣,講到快手有幾億人用,但所認識嘅內地人幾乎無一個有用快手,反而bilibili 就個個都識大把人睇

呢期係好頭痕,又係幾隻好野一齊

回覆 引用 TOP

快手鐵膽,其他就睇下價單先再決定

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 香港宇宙的馬桶 於 2021-1-16 11:59 AM 發表

只對bilibili 有興趣,講到快手有幾億人用,但所認識嘅內地人幾乎無一個有用快手,反而bilibili 就個個都識大把人睇
我睇開咸濕短片好多用快手

期待快手

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 香港宇宙的馬桶 於 2021-1-16 11:59 AM 發表

甘唔抽快手了

回覆 引用 TOP

引用:

係啦 , all in bili bili, 千其唔好抽快手

回覆 引用 TOP

引用:

On9
B站一早美國上市
任買唔洗抽

回覆 引用 TOP

引用:

bilibili 冼鬼抽, 美股可以直接買la

回覆 引用 TOP

抽bili 都on9 , 咁鐘意去美股買咪得, 抽飽佢

回覆 引用 TOP

心通,貝康都好正🤑

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]