• 瀏覽: 14,851
  • 回覆: 110
  • 追帖: 4
日日見你班AA系度日吹夜吹爆升真系笑X死。。。樓價都跌晒啦。波叔講緊今年經濟好差,點解的AA晤提下呢單新聞仲叫人買樓爆升,係咪想害Q人啊。

熱賣及精選
係咁狂印銀紙,負債已達到全國GDP的150%,換轉其他國家早已破咗產,但在美元霸權下全世界要被逼同佢埋單

引用:
原帖由 勇敢考試 於 2021-1-15 11:19 PM 發表

https://finance.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=29664236&extra=page=1

仲用QE講樓價升?
你看看日本啦
日本有地震加輻射每日放送,你仲考慮去日本長住呀
乜你唔覺得香港多左好多日本人咩
朱hi先至走去買日本樓

你出豉油我出雞,點都點乾你,順便跳番 part 舞先,呵呵!!
引用:
原帖由 hcsir 於 2021-1-16 09:46 AM 發表

其實唔係啲樓升值,係銀紙貶值。
所以想香港樓價跌好易,收返哂所有QE出黎既$就得,你話有冇可能呢
今年尾業主又多30%使

你出豉油我出雞,點都點乾你,順便跳番 part 舞先,呵呵!!
引用:
原帖由 chkwong 於 2021-1-15 01:23 PM 發表

印完9000億,咁快又要印2萬億美元,樓價又被爆升了

錢貶值到一個點
出去同客講啦,成日上嚟嘈冇用,呢度冇水收

引用:
原帖由 hehaha2010 於 2021-1-18 01:40 AM 發表

所以想香港樓價跌好易,收返哂所有QE出黎既$就得,你話有冇可能呢
今年尾業主又多30%使
錢唔值錢

引用:
原帖由 hehaha2010 於 2021-1-18 01:38 AM 發表

日本有地震加輻射每日放送,你仲考慮去日本長住呀
乜你唔覺得香港多左好多日本人咩
朱hi先至走去買日本樓
香港是被黃媒控制既地方,所以有一半人被洗腦接近腦殘

今年升10 %, 估計

引用:
原帖由 chkwong 於 2021-1-18 08:21 AM 發表

錢唔值錢
佢老美打劫緊我地

引用:
原帖由 ilovenikita 於 2021-1-18 10:16 AM 發表

香港是被黃媒控制既地方,所以有一半人被洗腦接近腦殘
都要多得藝人去日本做show,話去日本果度輻射完全冇影響,但佢地又唔長住去引証下

引用:
原帖由 yylam1126 於 2021-1-18 10:45 AM 發表

今年升10 %, 估計
合理

引用:
原帖由 萬家遠方的筍盤 於 2021-1-18 05:38 PM 發表

VC ,Chelsea court 銀行估吾足但荃西3寶估足
估價回升咗

20/1 就職後再印多啲

印錢進行中

加油,印多啲

附件

Screenshot 2021-01-22 at 19.43.19.png(503.03 KB)

2021-1-22 07:43 PM

Screenshot 2021-01-22 at 19.43.19.png

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]