• 瀏覽: 10,933
  • 回覆: 103
  • 追帖: 4
快啲去多謝老特啦!我都要多謝老特,如果唔係老特,我點會可以用41蚊入到十手中移動

引用:
原帖由 香港加加速樓主 於 2021-1-14 02:11 PM 發表

快啲去多謝老特啦!我都要多謝老特,如果唔係老特,我點會可以用41蚊入到十手中移動
笑到停唔到口,睇佢地而家D基金佬轉軚入中移動,60蚊冇難度

引用:
原帖由 秋天的人話 於 2021-1-14 02:15 PM 發表

笑到停唔到口,睇佢地而家D基金佬轉軚入中移動,60蚊冇難度
咁嘅勢頭,60蚊都係保守估計

回覆 引用 TOP

50蚊樓上都唔知幾多傻散買左,
成日話收息好抵買

而家仲係得4X...呢隻股唔覺有咩威..大把人蝕入肉..

換咗買其他股好過,跌足20年

引用:
原帖由 買大陸股等跳樓 於 2021-1-14 02:25 PM 發表

換咗買其他股好過,跌足20年
你喳足20年
我買佢賺錢就用左2日都唔夠

有食就趁快啦

回覆 引用 TOP

特朗普家族慣用技倆︰以總統職權製造金融震盪,然後在世界各地金融市場「剪羊毛」。

引用:
原帖由 前後抽插 於 2021-1-14 02:26 PM 發表

你喳足20年
我買佢賺錢就用左2日都唔夠
即係六合彩開完,早知買而6個no

引用:
原帖由 買大陸股等跳樓 於 2021-1-14 02:29 PM 發表

即係六合彩開完,早知買而6個no
我一早開晒post,,,,,,,,,你唔跟黨走無辦法

引用:
原帖由 香港加加速樓主 於 2021-1-14 02:11 PM 發表

美國股民:  他朝君體也相同

回覆 引用 TOP

貨有強者手 轉入左大陸莊 會好炒好多

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 manhoman 於 2021-1-14 02:23 PM 發表

而家仲係得4X...呢隻股唔覺有咩威..大把人蝕入肉..
5G係工商上有潛力
由1G到4G要俾外資數千億計專利費
而5G中移同華為有好多專利

呢個價買有7-8厘息,穩賺!

引用:
原帖由 mr__chan 於 2021-1-14 02:38 PM 發表

5G係工商上有潛力
由1G到4G要俾外資數千億計專利費
而5G中移同華為有好多專利

呢個價買有7-8厘息,穩賺!
星鏈- 維基百科,自由的百科全書zh.wikipedia.org › zh-hant › 星鏈星鏈(英語:Starlink)是太空服務公司SpaceX計劃推出的一項通過近地軌道衛星群,提供覆蓋全球的高速互聯網接入服務。 2015年,SpaceX首席執行官伊隆·馬 ...

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]