• 瀏覽: 2,985
  • 回覆: 37
  • 追帖: 1
有冇師兄師姐買左恩平泉林黃金小鎮??可以交流下🙏

回覆 引用 TOP

我冇買,不過對呢個盤同世茂另外兩個係江門嘅盤嘅聯排別墅有興趣。

請問師兄係咪買咗別墅?

台山世茂御泉十里, 135平方米聯排別墅一口價¥120萬,加三四十萬有精裝,價錢好吸引。

引用:
原帖由 persiancat 於 2021-1-13 09:56 PM 發表

我冇買,不過對呢個盤同世茂另外兩個係江門嘅盤嘅聯排別墅有興趣。

請問師兄係咪買咗別墅?
買左泉景灣168平個隻別墅。

引用:
原帖由 persiancat 於 2021-1-13 09:59 PM 發表

台山世茂御泉十里, 135平方米聯排別墅一口價¥120萬,加三四十萬有精裝,價錢好吸引。
哩個我都有睇,不過早2個月前已經賣晒。

引用:
原帖由 yip59471 於 2021-1-13 10:46 PM 發表

買左泉景灣168平個隻別墅。
正! 聽聞個花園好大?

引用:
原帖由 persiancat 於 2021-1-13 10:56 PM 發表

正! 聽聞個花園好大?
120幾平😂😂
而家哩個都唔差,近高鐵,又平啲。
我最初睇御泉十里隻聯排,不過好快已經賣晒。

引用:
原帖由 yip59471 於 2021-1-13 11:13 PM 發表

120幾平😂😂
而家哩個都唔差,近高鐵,又平啲。
我最初睇御泉十里隻聯排,不過好快已經賣晒。
近高鐵恩平站,好似話1.8公里,長線真係冇得輸。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 yip59471 於 2021-1-13 10:47 PM 發表

哩個我都有睇,不過早2個月前已經賣晒。
我上個月買咗間中山火炬區嘅小聯排, 其實都有留意呢個盤,邊位¥125萬有貨,流曬口水,可惜冇咁多銀兩。

附件

mmexport1610551165039.jpg(220.96 KB)

2021-1-13 11:22 PM

引用:
原帖由 persiancat 於 2021-1-13 11:22 PM 發表

我上個月買咗間中山火炬區嘅小聯排, 其實都有留意呢個盤,邊位¥125萬有貨,流曬口水,可惜冇咁多銀兩。
哩個盤叫咩名吖??
125有聯排個價好靚,有幾有大?

引用:
原帖由 yip59471 於 2021-1-13 11:24 PM 發表

哩個盤叫咩名吖??
125有聯排個價好靚,有幾有大?
咪就係 你都有睇嘅 台山世茂御泉十里, 135平方米聯排別墅,¥120萬,加三四十萬有精裝。

我買嗰間中山火炬區唔平,要450萬,不過佢始終喺市區又近深圳,同埋內籠好大,實用面積超過500平方米, 包兩個車位。 花園就肯定冇你買嗰間咁大,環境冇咁好。

回覆 引用 TOP

回覆 引用 TOP

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 persiancat 於 2021-1-13 23:22 發表

想問下樓盤叫咩名?

引用:
原帖由 kimfai4731 於 2021-1-14 10:06 AM 發表

想問下樓盤叫咩名?
海倫堡千江閱,由車庫到天台有6層。呢個盤嘅聯排主要係深圳人買,姊妹盤青雲台就9成係中山本地人人買。 師兄你有興趣?
https://youtu.be/QC-b7ZmHndw

附件

rpkUrXUB2uKmW_kOOSMc.jpg(64.54 KB)

2021-1-14 12:38 PM

mmexport1600270743743.jpg(176.67 KB)

mmexport1599215302573.jpg(118.39 KB)

mmexport1608337331358.jpg(573.03 KB)

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]