• 瀏覽: 3,449
  • 回覆: 33
  • 追帖: 1
https://www.youtube.com/watch?v=wWIQiZve9fo
睇完先知道大陸樓市原來咁差, 咁咪隨時大跌價
幾時輪到香港進入香討影片區

中國咁X大

良莠不齊有乜咁奇怪?!
片段中是七線城仔河源 代表成個中國??

好心你啦死曱甴

見過深圳開盤比一百萬茶錢都吾擔保中簽未?

正一港蛙!!!

引用:
原帖由 johnlam12388 於 2021-1-13 07:05 PM 發表

中國咁X大

良莠不齊有乜咁奇怪?!
片段中是七線城仔河源 代表成個中國??

好心你啦死曱甴

見過深圳開盤比一百萬茶錢都吾擔保中簽未?

正一港蛙!!!
河源 江東新區 又係因為一個高鐵站 😂博士好快上去拍片佢同時代咁fd🤣 不過去返市中心就半個鐘車程 一片荒涼 了無人煙 真係一覧無遺

回覆 引用 TOP

時代孤城?

希望之後發展好 d啦

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 highbury64 於 2021-1-13 05:38 PM 發表

https://www.youtube.com/watch?v=wWIQiZve9fo
睇完先知道大陸樓市原來咁差, 咁咪隨時大跌價
幾時輪到香港
ching係咪除左反中就乜都唔曉姐?見到有乜唔老利中國既野就急唔切同人分享既。check左未呀,呢個所謂無修蝕既中國channel最興講假野抹黑中國架,今次你個同志又作假野。youtube入面果個農田河邊樓盤唔係南沙,係係東莞坭洲村。個樓盤既名係坭洲島公租房。單睇個名就知佢唔係私樓啦,係政府工程項目,起黎俾低收入既人仕。

提示: 違規內容已被屏蔽
我未見過有一個朝代, 會因為領袖身邊多左幾隻擦鞋狗而變得強大.
係呀,好恐怖呀,無線新聞講咗啦,好多通訊社都有講,死硬,Wall Street Journal, Bloombery, Business Insider 都有FUND佬叫人撤離資金,google下就知,唔內戰都經濟亡國,緊急狀態令都出埋,講緊美國呀。

回覆 引用 TOP

又係呢條樓主呀🤣🤣🤣

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 amypat 於 2021-1-14 05:15 PM 發表

ching係咪除左反中就乜都唔曉姐?見到有乜唔老利中國既野就急唔切同人分享既。check左未呀,呢個所謂無修蝕既中國channel最興講假野抹黑中國架,今次你個同志又作假野。youtube入面果個農田河邊樓盤唔係南沙,係係東莞坭洲村。個樓盤既名係坭洲島公租房。單睇個名就知佢唔係私樓啦,係政府工程項目,起黎俾低收入既人仕。

https://5b0988e595225.cdn.sohucs.com/images/20180929/fe02ee4ceab1420f84e56e96516c2d57.jpeg
嘩師兄,你真係好犀利,睇片都可以認得出個區位同項目。

網上面真係好多片抹黑中國,我有時諗,邊啲人畀錢去支持製作呢啲片? 浪費資源去黑人地,而唔係用嚟提升自己,真係好可悲。

引用:
原帖由 amypat 於 2021-1-14 05:15 PM 發表

https://5b0988e595225.cdn.sohucs.com/images/20180929/fe02ee4ceab1420f84e56e96516c2d57.jpeg
講真,呢啲政府樓起得咁靚,真係好羨慕佢哋嘅基層可以住到啲咁靚嘅樓。

回覆 引用 TOP

早10幾年前我買翔x灣、深圳南山d樓 都覺得d人係做媒 平日 邊有咁多人 不過買得開心 做到好似要搶返來 都幾過癮 而家都供完 租客又準時交租 有氣氛買樓 都唔一定pk既 睇自己眼光啦

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 persiancat 於 2021-1-14 11:00 PM 發表

嘩師兄,你真係好犀利,睇片都可以認得出個區位同項目。

網上面真係好多片抹黑中國,我有時諗,邊啲人畀錢去支持製作呢啲片? 浪費資源去黑人地,而唔係用嚟提升自己,真係好可悲。
唔係我哂利,係人地報料姐。我自已係網上再check左先確定。抹黑真係要成本,佢地出片無錢收我真不信。如果係自費無錢收,仲居on,哂時間精神係d無用既地方,浪費人生,睇佢地都唔似上哂岸唔洗do既人啦。

引用:

YOUTUB 片主話呢個盤要用房托做數, 仲有保安,清潔阿姨都是假的,
政府公租房使咩做數兼揾老臨呃人買呀
答我吖
雖然我未返過大陸
不過憑COMMON SENSE都覺得你講緊大話

引用:
原帖由 amypat 於 2021-1-15 11:09 AM 發表

唔係我哂利,係人地報料姐。我自已係網上再check左先確定。抹黑真係要成本,佢地出片無錢收我真不信。如果係自費無錢收,仲居on,哂時間精神係d無用既地方,浪費人生,睇佢地都唔似上哂岸唔洗do既人啦。
64仔係仇富撚,除了反中 仲日日幻想香港樓市會仆街,全世界會陪佢齊齊節墮。

我未見過有一個朝代, 會因為領袖身邊多左幾隻擦鞋狗而變得強大.

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]