• 瀏覽: 1,671
  • 回覆: 16
妖股始終都妖股
耐心等100蚊

回覆 引用 TOP

今次認真啊

回覆 引用 TOP

多謝 @sandy1211 燈神唱淡,我 $240入手了😊

叫得"比"都係妖物
比亞迪/比特幣
泡沫爆完再爆上

回覆 引用 TOP

比臘滴

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 antjai 於 2021-1-12 10:02 AM 發表

多謝 @sandy1211 燈神唱淡,我 $240入手了😊
@sandy1211 燈兄,今日已經到咗 $253,我應唔應該食左糊先呀

回覆 引用 TOP

今日直踩282 大家話好唔好

回覆 引用 TOP

做乜成日開post唱衰迪迪?
王傳福這種做實事的人,一定能帶迪迪上萬億的

"最浪費金錢的方法,就是把它存起來"
"不懂借錢的人唔會發達,亂借錢的人很快破產"
"越跌越安全,越升越危險"
"cut loss short,let profit run"
"認清其假象,投入其中,在假象被公眾認識前退出遊戲"
"眾人恐懼,你應貪心,眾人貪心,你應恐懼"
引用:
原帖由 leucocyte 於 2021-1-12 04:37 PM 發表

燈兄比隻迪迪仔傷害過,應該係之前睇淡放左,依家入唔返,日日望佢跌希望入返。慘慘豬🐷

回覆 引用 TOP

樓主又應驗佢既影響力,9:56 一出po 比亞迪就由低位235回頭升上253.8,樓主一定要日日唱淡1211先得啦!

附件

5037AB30-9182-4F64-AB0B-9FEC780BC4C1.png(579.42 KB)

2021-1-12 04:49 PM

引用:
原帖由 richardli008 於 2021-1-12 04:49 PM 發表

樓主又應驗佢既影響力,9:56 一出po 比亞迪就由低位235回頭升上253.8,樓主一定要日日唱淡1211先得啦!
咁要支持佢開多D唱衰post

"最浪費金錢的方法,就是把它存起來"
"不懂借錢的人唔會發達,亂借錢的人很快破產"
"越跌越安全,越升越危險"
"cut loss short,let profit run"
"認清其假象,投入其中,在假象被公眾認識前退出遊戲"
"眾人恐懼,你應貪心,眾人貪心,你應恐懼"

回覆 引用 TOP

睇定D先再出post啦, 究竟識唔識架?

回覆 引用 TOP

我一見佢出 post 已經知要入返!樓主根本就係燈,跌個幾個 % 就嘈嘈嘈!升個 10 % 個日就龜縮

引用:
原帖由 antjai 於 2021-1-12 05:01 PM 發表

我一見佢出 post 已經知要入返!樓主根本就係燈,跌個幾個 % 就嘈嘈嘈!升個 10 % 個日就龜縮
呢個世界好多傻仔, 跌少少就話股災

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 leucocyte 於 2021-1-12 04:37 PM 發表

佢做的車都吾賣得

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]