• 瀏覽: 55,016
  • 回覆: 428
  • 追帖: 14
聽聞有人花二百幾萬買左個工廈細單位自住🤔比我有二百幾萬買個村屋單位味仲好,洗乜住工廈呀。工廈d食水唔知有無問題,我個friend話飲左三幾個月多左好多白髮,唔知關唔關事

諗起啲lift就真係驚驚。係米易撞鬼?
咁不如裝濾水器,身體要緊

iplace DAN6 The Icon 果d好靚

引用:
原帖由 reversi_tiger 於 2021-1-9 08:03 PM 發表

iplace DAN6 The Icon 果d好靚
星星中心都好靚,如果買我只會買星星中心。iplace係在青山公路葵涌段,好似位置比較不便。

引用:
原帖由 Gardenparty36 於 2021-1-9 07:59 PM 發表

諗起啲lift就真係驚驚。係米易撞鬼?
咁不如裝濾水器,身體要緊
有d新d既客lift ok 的。用趟閘果d已好少了。  
濾水器,咁office都應該要,唔係一定有飲水機,都要煲

引用:
原帖由 mcdonaldjungle 於 2021-1-9 08:11 PM 發表

有d新d既客lift ok 的。用趟閘果d已好少了。  
濾水器,咁office都應該要,唔係一定有飲水機,都要煲
提你朋友裝濾水器,避免啲喉管、水質成為隱形殺手。

二百零萬港紙市區近地鐵有六百幾實尺有獨廁個零一尺管理費你話邊度搵?

DaN 6係邊

dan6上過頭條

Dan6咪荃灣藏屍案果度囉!

引用:
原帖由 明日冰凍的樓奴 於 2021-1-9 09:05 PM 發表

DaN 6係邊
爵悅庭後面。。好大件案喔

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 mcdonaldjungle 於 2021-1-9 07:43 PM 發表

聽聞有人花二百幾萬買左個工廈細單位自住🤔比我有二百幾萬買個村屋單位味仲好,洗乜住工廈呀。工廈d食水唔知有無問題,我個friend話飲左三幾個月多左好多白髮,唔知關唔關事
工廈1000呎建築, 700實用400萬
喝水桶裝水
室內洗手間+廁所。。。夜晚走廊好得人驚

最好買整幢新式的
現在很多幾千呎單位劏出來, 裡面漂亮, 一出走廊就另一個世界

引用:
原帖由 eriealan 於 2021-1-9 10:11 PM 發表

工廈1000呎建築, 700實用400萬
喝水桶裝水
室內洗手間+廁所。。。夜晚走廊好得人驚

最好買整幢新式的
現在很多幾千呎單位劏出來, 裡面漂亮, 一出走廊就另一個世界
工廈冇噪音管制,遇普樓上真係做工業,24小時開工發出噪音,
你都冇得投訴.
好多藝人都買咗工廈改做 Band 房, 通宵打Band .錄制 CD , 出租俾人練歌.

其實工廈做唔做到按揭?如果做唔到,咁個買家係咪要full pay?

大把啦....

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]