• 瀏覽: 633,096
  • 回覆: 4,860
  • 追帖: 95
多謝分享 一齊賺多啲錢過年

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 288328832883 於 2021-1-7 05:00 PM 發表

開通埋牛牛銅獅啦
多謝提醒,要準備下,大🐈已有

回覆 引用 TOP

我今晚就去中銀門口排隊借孖展

有意就快手

有啲嘢明明以為可以得到嘅 但係始終都得唔到
有啲嘢喺千辛萬苦之後得到 又會覺得不外如是
與其係噉 倒不如擁有一份美麗嘅回憶
一個永恆嘅盼望 噉咪仲好

回覆 引用 TOP

thks ching

回覆 引用 TOP

多謝風兄資訊

回覆 引用 TOP

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 風雲俠 於 2021-1-7 03:48 PM 發表

招股日期:25/1 - 29/1(暫定)
上市日期:5/2 - 9/2(暫定)
集資額:約400億(50億美金)(因估值而隨時調整)

其他消息:
1.一手金額傾向細額
2.券商,銀行排單量非常多
3.市傳機構投資者已經積極預約拎貨,如無意外快手會成為2021年Q1最hot 🔥 IPO
4.暫時HSBC,BOC有意開孖展
5.上市後會俾快速納入指數

Other information to be ...
有冇其他股同快手撞期?
微醫有冇新消息?thanks風兄

引用:
原帖由 風雲俠 於 2021-1-7 03:48 PM 發表

其他消息:
1.一手金額傾向細額
3.市傳機構投資者已經積極預約拎貨,如無意外快手會成為2021年Q1最hot 🔥 IPO

1手細額即係想人人有份,好事定壞事?

1手細額,個人就唔鍾意啦

回覆 引用 TOP

引用:

其他消息:
1.一手金額傾向細額

多謝️兄台資訊,到時睇睇招股書再入嚟同你討論下👍💰

引用:
原帖由 我是臨時大總統 於 2021-1-7 06:20 PM 發表

我今晚就去中銀門口排隊借孖展
聽講話孖展額先到先得,你仲唔快d去排定隊

*認真你就輸

回覆 引用 TOP

期待

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 mansonnhy 於 2021-1-7 06:41 PM 發表

有冇其他股同快手撞期?
微醫有冇新消息?thanks風兄
微醫未咁快

聽聞好多其他ipo都想避開快手唔想同期招

又要all 煙

Someone is sitting in the shade today because someone planted a tree a long time ago.  

If you don't find a way to make money while you sleep, you will work until you die.   

Never test the depth of river with both the feet.  - Warren Buffett

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]