• 瀏覽: 629,245
  • 回覆: 4,852
  • 追帖: 100
引用:
原帖由 cy36hk 於 2021-1-7 04:14 PM 發表

風兄, E度有冇甘情況呢?
淨係知道快手情況好誇張,聽聞d機構投資者3-4個月前已經問定

引用:
原帖由 風雲俠 於 2021-1-7 04:18 PM 發表

淨係知道快手情況好誇張,聽聞d機構投資者3-4個月前已經問定
🤣🤣急到甘

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 風雲俠 於 2021-1-7 04:18 PM 發表

甘真係6618 啲friend

回覆 引用 TOP

謝謝,風師兄第一手資訊

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 風雲俠 於 2021-1-7 03:48 PM 發表

招股日期:25/1 - 29/1(暫定)
上市日期:5/2 - 9/2(暫定)
集資額:約400億(50億美金)(因估值而隨時調整)

其他消息:
1.一手金額傾向細額
2.券商,銀行排單量非常多
3.市傳機構投資者已經積極預約拎貨,如無意外快手會成為2021年Q1最hot 🔥 IPO
4.暫時HSBC,BOC有意開孖展
5.上市後會俾快速納入指數

Other information to be ...
多謝消息,
應該會快速納入各指數。

回覆 引用 TOP

唔知道同期有無黑馬呢,得佢一只又唔孖的話,慘過買金槍六十齋Win

一月咁多好野

回覆 引用 TOP

多謝風兄資料

20130407 116610LN
20131104 116610LV
20140401 116520BK
20140901 116710BLNR
20170211 116660dblue

回覆 引用 TOP

新年前賺蕃筆

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 月光下的肥花貓 於 2021-1-7 03:50 PM 發表

多謝風兄資訊,又準備沖🤭🤭
牙爺最緊要開孖
開通埋牛牛銅獅啦

thanks, 快手果真快手,真係要手快先得

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 風雲俠 於 2021-1-7 03:48 PM 發表

其他消息:
1.一手金額傾向細額
3.市傳機構投資者已經積極預約拎貨,如無意外快手會成為2021年Q1最hot 🔥 IPO

Thanks for your information and follow-ups.

恭喜發財,新股到來,破發唔要,好既袋落袋。
財神降臨添喜氣,散戶獲利笑開眉。
睇留言,抽新股,發個小財。
積善之家必有餘慶, 感謝貴人相伴旅程。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 pkjaso 於 2021-1-7 04:31 PM 發表

唔知道同期有無黑馬呢,得佢一只又唔孖的話,慘過買金槍六十齋Win
可以唔玩既

玩得點都要谷上B...

由於疫情關係......

回覆 引用 TOP

準備定錢入中銀戶口一野煲爆佢

回覆 引用 TOP

引用:

其他消息:
1.一手金額傾向細額

Thx

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]