• 瀏覽: 122,687
  • 回覆: 5
  • 追帖: 15
引用:
原帖由 大北997 於 2021-1-8 04:18 PM 發表

26%仲有水位
睇住碧桂園服務打7 8 折合理範圍
6666爆升左..

熱賣及精選
引用:
原帖由 大北997 於 2021-1-11 10:32 PM 發表

有冇貨。。有1500億左右減半/走 除你
無呀,但有逼貴完服務

引用:
原帖由 大北997 於 2021-2-17 10:13 PM 發表

索羅斯四季度沒有拋售Palantir一個關鍵原因在於該股在禁售期,其將約80%的股票鎖定期至公司公佈2020年全年財報后幾天——2月16日Palantir剛公佈2020年財報,這也意味着,禁售本周應該就會到期。

祝你好運
Palantir前景不錯
係好特別既AI公司

一國兩制 已成泡影
司法獨立 形同虛設
胡適曾說過:爭你自己的自由就是爭國家的自由,因為自由平等的國家不是一群奴才建造得起來的
人大全面閹割香港民主選舉,卻美化說是「完善」
引用:
原帖由 大北997 於 2021-3-22 11:10 AM 發表

吹水股
雞肋 買都唔會買多
買多=賭徒=賭錯玩L完
市唔好仲賭呢d
市好升到呢
Tesla先係吹水股

一國兩制 已成泡影
司法獨立 形同虛設
胡適曾說過:爭你自己的自由就是爭國家的自由,因為自由平等的國家不是一群奴才建造得起來的
引用:
原帖由 大北997 於 2021-4-6 08:18 PM 發表

百度個故仔基本講完。。。
短期難利好。。
車要3年後出。。
個自動駕駛仲哂9氣。
Google waymo個ceo都辭9埋職。。
冇故仔講。。
跟市郁。。
車, 恆大汽車仲哂氣
百度最少係國內AI, driving test領先
3年後出依家炒差不多
好過小米岩岩先話要做車..

一國兩制 已成泡影
司法獨立 形同虛設
引用:
原帖由 大北997 於 2021-4-13 10:25 PM 發表

恆大純莊股
百度呢家個位唔怕悶都玩得過
不過我覺得呢一刻愛奇藝勝率更高
愛奇藝長視頻龍頭 qq視頻冇上市
而且愛奇藝市占係大過qq
估值對比b站明顯低估
炒緊持續加價。。。
做到虧轉盈
馬上成為獨一無二
市場長視頻賽道股只得佢一隻
how about trip, or tripadvisor?
5月中香港中門大開俾大陸人入黎, 又炒周大福,友邦?

一國兩制 已成泡影
司法獨立 形同虛設
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]