• 瀏覽: 12,482
  • 回覆: 78
  • 追帖: 6
發生咩事,日日都穿底

會唔會業績倒退?
冇野點會日日跌..市盈率得3陪?

回覆 引用 TOP

一個月前都有幾間大行睇佢值$26左右,仲叫增持,11月嘅銷售比上年同期仲賺多65%,反而而家越跌越有

老美制裁名單,睇下883同941佢算跌得少,趕住11號前清貨

見12蚊就掃返d貨

引用:
原帖由 nicky82 於 2021-1-6 05:47 PM 發表

老美制裁名單,睇下883同941佢算跌得少,趕住11號前清貨
883,941大家都係老美制裁名單,但這兩天都識彈下,688就越跌越多

引用:
原帖由 筷子兄弟草 於 2021-1-6 05:53 PM 發表

見12蚊就掃返d貨
12得唔得呀??我忍唔住聽朝入一注先

"最浪費金錢的方法,就是把它存起來"
"不懂借錢的人唔會發達,亂借錢的人很快破產"
"越跌越安全,越升越危險"
"cut loss short,let profit run"
"認清其假象,投入其中,在假象被公眾認識前退出遊戲"
"眾人恐懼,你應貪心,眾人貪心,你應恐懼"

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Ipswich88 於 2021-1-6 05:53 PM 發表

883,941大家都係老美制裁名單,但這兩天都識彈下,688就越跌越多
但你有無留意941同883連跌幾多日

回覆 引用 TOP

佢都有ADR,希望柒普攪攪佢,等我可以再低D吸

"cut loss short,let profit run"

回覆 引用 TOP

呢排真係多平野執

回覆 引用 TOP

其實我今朝聽完個蛋治喺財經台推介呢隻股,佢仲話琴日入咗少少,所以我今朝先入貨

回覆 引用 TOP

我會殺到你O撚哂嘴

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Ipswich88 於 2021-1-6 06:04 PM 發表

高位有貨?
溝貨吧~底部形成中

引用:
原帖由 Ipswich88 於 2021-1-6 05:47 PM 發表

一個月前都有幾間大行睇佢值$26左右,仲叫增持,11月嘅銷售比上年同期仲賺多65%,反而而家越跌越有
外資要清倉,當然唱好派貨啦

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]