• 瀏覽: 1,437
  • 回覆: 20
  • 追帖: 3
近排冇咩人提,其實消息黎緊

806 要跟大市上了

目標 4.6 5.1 5.6

回覆 引用 TOP

渣打:賣出4000股806.HK 惠理集團
已完成平均價HKD4.5

今早賣少少幫佢谷上5皮先😬

都話唔沽佢唔升,好靈驗,一沽摩通即調升目標至5.4

回覆 引用 TOP

渣打:賣出6000股806.HK 惠理集團
已完成平均價HKD4.9
渣打:賣出2000股806.HK 惠理集團
已完成平均價HKD4.98

幫佢谷上5.5

回覆 引用 TOP

估佢一陣5. 2抽走個盤,再爆上5.3-4唔奇,我再沽

但我5.16 又餵啲佢食先

渣打:賣出4000股806.HK 惠理集團
已完成平均價HKD5.16

再谷下佢

回覆 引用 TOP

806 似要先調整,估計能企穩上移中20天綫之上(4.6-4.8左右),上調目標價至6.5

另 6066 開車了,但貨多,換馬時未升夠至考慮

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 seikohk 於 2021-1-18 08:32 AM 發表

806 似要先調整,估計能企穩上移中20天綫之上(4.6-4.8左右),上調目標價至6.5

12014695 12014696
今日入6066!

引用:
原帖由 freecash 於 2021-1-19 07:34 AM 發表

今日入6066!
尋日已介紹,要炒 set 止蝕

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 seikohk 於 2021-1-18 08:32 AM 發表

12014695 12014696
請問ching, 806 6.6買入,應該咩價止蝕?

引用:
原帖由 ksquare 於 2021-1-22 12:37 AM 發表

請問ching, 806 6.6買入,應該咩價止蝕?
3萬點已急升股至追入都難設止蝕,唯有睇住十天綫

806 個人上調目標價8.5, 留意管理層未行使近億約4.2 換股權,再望下佢2015年大時代既高位……順勢推高止賺分段出貨鎖定利潤

引用:
原帖由 seikohk 於 2021-1-22 07:07 AM 發表

806 個人上調目標價8.5, 留意管理層未行使近億約4.2 換股權,再望下佢2015年大時代既高位……順勢推高止賺分段出貨鎖定利潤
806好勁喎,一個月唔夠升差唔多一倍😮

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 seikohk 於 2021-1-22 07:07 AM 發表

C兄仲有乜可以推介?

回覆 引用 TOP

不敢講推介,我分享珍藏多年穀底報復式反彈股多 講明現階段我是 "分批出貨鎖定利潤期"!!!!!!

前日提的506 昨天已噴井

144 已靜雞雞升到11.6

598 企返上3可諗諗 1-2成

386 睇4.3 4.8

728 762 搏4 -5成

227 207 企上0.4 睇4-5成

1788 我信佢 1.7 - 1.9

2628 睇22

966 18-20

716 分段食緊

836 太慢睇11.4

857 太慢 3.3 3.9

回覆 引用 TOP

回覆 引用 TOP

引用:

收到ching

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]