• 瀏覽: 9,669
  • 回覆: 68
如果撐到 樓市真係硬過條鐵 黑暴同疫症加移民都跌唔到 真係諗唔到會有乜trigger跌

如果企唔住 大家就會再睇定d 越睇定 越陰干咁跌 信心一失 你都咪話唔怕

結論:硬好快d買多幾層托住個市 口唱好冇乜用

引用:
原帖由 limax 於 2021-1-2 10:35 PM 發表

如果撐到 樓市真係硬過條鐵 黑暴同疫症加移民都跌唔到 真係諗唔到會有乜trigger跌

如果企唔住 大家就會再睇定d 越睇定 越陰干咁跌 信心一失 你都咪話唔怕

我希望班黑暴真係會走
咁香港的負面因素消失就可以重新出發了

引用:
原帖由 limax 於 2021-1-2 10:35 PM 發表

睇吓正苦仲雙倍印花稅就知跌唔落!可能有移民的會平走

引用:

開兩邊都有可能,自住樓千祈唔好賣。投資樓就可以等下先再買

回覆 引用 TOP

泛民陣營怎會真正離開呀?
仲有咁多人迷信泛民陣營的所謂民主自由
攬炒香港係目的呀!

引用:

出空置稅一野打落28層

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 海邊笨拙的榴槤 於 2021-1-2 11:05 PM 發表

我希望班黑暴真係會走
咁香港的負面因素消失就可以重新出發了
黑暴係台灣大選極有關係,你唔見choi english選左之後 黑暴就冇晒咩?
加上國安法,黑暴已不成氣候。

要睇好簡單,睇下多唔多人打疫苖就知多唔多盲反政府。

引用:
原帖由 哪singh 於 2021-1-2 11:13 PM 發表

睇吓正苦仲雙倍印花稅就知跌唔落!可能有移民的會平走
睇返工商舖,睇黎唔跌三成政府唔會減辣。
政府一減辣係令一個關鍵時刻

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 terada 於 2021-1-3 12:07 AM 發表

泛民陣營怎會真正離開呀?
仲有咁多人迷信泛民陣營的所謂民主自由
攬炒香港係目的呀!
下屆立法會,我估一定有破紀錄人投本土或泛民。

可以比個結果你知,下年會升,完

回覆 引用 TOP

乜你睇唔到全世界都升到,得香港冇乜升!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 limax 於 2021-1-3 12:36 AM 發表

有得選先算喇

引用:
原帖由 匯聚良友 於 2021-1-3 01:47 AM 發表

有得選先算喇
特首就話冇姐 立法會實有得選 差在幾時姐

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 limax 於 2021-1-3 12:36 AM 發表

會,不過大部分,未宣誓,就已經被DQ

回覆 引用 TOP

本地政治氣氛+經濟情況,
國內經濟, 及環球疫情,將主導香港市況

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]