• 瀏覽: 645,115
  • 回覆: 4,587
  • 追帖: 153
引用:
原帖由 Bianca228 於 2021-1-1 02:51 PM 發表

下個星期我會喺財仔搶多兩個b
想請教通常幾點會放額

每隻抽10萬收益大過醫渡暈

引用:
原帖由 tuenmunbbj 於 2021-1-1 17:32 發表

可以孖的話
每隻孖10萬可能結果兩頭唔到岸

請問剩男想要女朋友
只有公主病還是豬扒?
男人們 , 必要一定你選擇
答案如何決定?
分D錢去其他,可以諗諗.

引用:
原帖由 Redfood 於 2021-1-1 05:37 PM 發表

醫渡B1/530萬. B2/接近800萬.
利息B2比B1多50%.
連回撥係咪7萬2千手?
由於每手只2700蚊.
如果升50%,B2比B1只多派1手.
邊格着數? 當然股價升一倍又唔同講法.
B2 300000, B1 200000, 如果0.1% 你個case 先成立,但會低到0.1?

支持!多謝分享。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 tuenmunbbj 於 2021-1-1 05:32 PM 發表

可能全白果

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 仁字拖 於 2021-1-1 02:47 PM 發表

請問B兄車仔邊度有孖展借, 我見才仔得800萬
800萬仲唔夠?😱

轉貼FB:

9隻IPO,真係睇都有排睇
諗住整個表俾大家做新年禮物,可以慳返D時間睇
不過我發覺整完都係對揀股無咩幫助(仲整左我成個鐘)
2020個利潤有2隻不少於係招股書自己寫左出黎~
其他果D我亂估唔洗太認真........

整之前首選醫渡2158,次選2129
整完之後,首選醫渡2158,次選2129
無變~
冷敲可以2146,純一手金額大搏第一日升少少都執得多過其他(其他1手好細)
如果孖展上乙組,都係2129同埋2158呢兩間揀架啦~
如果想知9隻入面點解揀呢2隻,收費欄會講~🤣
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1MamlZPsDwSfXX3qDiTbFMuGkBvSmvjRqopQ_lDuQ63o/edit?usp=sharing

保本最緊要,少賺唔緊要;
財不入急門,聚沙方成塔。
https://finance.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=28215847&extra=&page=1

2021電動車元年, 未來電動車天下
引用:
原帖由 fullmoon135 於 2021-1-1 05:37 PM 發表

可以孖的話
每隻孖10萬可能結果兩頭唔到岸
咁每隻20萬

引用:
原帖由 Redfood 於 2021-1-1 05:37 PM 發表

醫渡B1/530萬. B2/接近800萬.
利息B2比B1多50%.
連回撥係咪7萬2千手?
由於每手只2700蚊.
如果升50%,B2比B1只多派1手.
邊格着數? 當然股價升一倍又唔同講法.
究竟你知唔知自己講咩丫?咩都唔識係度講道理,得7萬2千手你都講得出,多派一手都講得出,笑死人咩

引用:
原帖由 tuenmunbbj 於 2021-1-1 18:00 發表

咁每隻20萬
非常好,唔失禮
一般人做法,漁翁拋網
又可以做到量力而為

請問剩男想要女朋友
只有公主病還是豬扒?
男人們 , 必要一定你選擇
答案如何決定?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 tuenmunbbj 於 2021-1-1 06:00 PM 發表

咁每隻20萬
20萬現金可能一股都抽唔中

開始數著妳我認識了多少個日子,卻忘了,我讓妳過了多少苦日子。

開始說著自己愛妳有多深愛妳有幾分,卻忽略了,曾經傷妳有多重。

開始看著恰如我給妳的承諾,一則則在眼前跳動著,其實,我狠狠記住,沒忘過。 我們還沒有開始,但是,妳早就已經給了我,滿滿的回憶。

回覆 引用 TOP

新手
大家好
至今只輸十元八元

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]