• 瀏覽: 645,123
  • 回覆: 4,587
  • 追帖: 153
今年祝每一位大賺,長玩長勝😀

回覆 引用 TOP

大熱門醫度雲孖展

附件

Screenshot_20210101-162625.jpg(98.39 KB)

2021-1-1 04:28 PM

Screenshot_20210101-162641.jpg(84.4 KB)

2021-1-1 04:28 PM

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Bianca228 於 2021-1-1 02:51 PM 發表

下個星期我會喺財仔搶多兩個b
B兄新年快樂,祝今年大家新股大賺!想請問下你係耀才孖,是否知道5號仔無得孖車上了?

祝各位 身體健康,財源滾滾來

回覆 引用 TOP

次熱門網上車孖展

附件

Screenshot_20210101-162844.jpg(89.07 KB)

2021-1-1 04:30 PM

Screenshot_20210101-162903.jpg(88.36 KB)

2021-1-1 04:30 PM

回覆 引用 TOP

謝謝量化簡財,出多啲IPO分析,十卜十卜......

回覆 引用 TOP

第三熱門熊仔孖展

附件

Screenshot_20210101-163101.jpg(90.48 KB)

2021-1-1 04:32 PM

Screenshot_20210101-163115.jpg(88.06 KB)

2021-1-1 04:32 PM

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 pca488 於 2021-1-1 04:28 PM 發表

B兄新年快樂,祝今年大家新股大賺!想請問下你係耀才孖,是否知道5號仔無得孖車上了?
根據Oct師兄話車仔集資產額太細,大貓銀行不會開孖展。

引用:
原帖由 Bianca228 於 2021-1-1 04:35 PM 發表

根據Oct師兄話車仔集資產額太細,大貓銀行不會開孖展。
中痕好似開?

引用:
原帖由 ex6834 於 2021-1-1 04:40 PM 發表

中痕好似開?
may be

定個 2021  目標 20 巴仙先

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Bianca228 於 2021-1-1 02:49 PM 發表

我喺財仔孖咗車仔一個b頭
新開了財仔戶口,請問師兄點知佢幾時有得孖?因為要轉錢過去,如果冇得孖啲錢又趕唔到返銀行

引用:
原帖由 Mircle 於 2021-1-1 05:10 PM 發表

新開了財仔戶口,請問師兄點知佢幾時有得孖?因為要轉錢過去,如果冇得孖啲錢又趕唔到返銀行
注意第一次提款佢開chque

回覆 引用 TOP

支持!
大家新一年贏多啲!

回覆 引用 TOP

想請教通常幾點會放額

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]