• 瀏覽: 674,850
  • 回覆: 4,711
  • 追帖: 155
引用:
原帖由 Bianca228 於 2021-1-1 02:51 PM 發表

下個星期我會喺財仔搶多兩個b
好彩我都響牛牛搶到一個B, 響大家掛住搶e道既時候, 而家想加注都冇了

回覆 引用 TOP

thanks!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Bianca228 於 2021-1-1 02:51 PM 發表

下個星期我會喺財仔搶多兩個b
如果十成資金嘅話,會落幾% 去車到?

支持B兄

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 288328832883 於 2021-1-1 02:34 PM 發表

不是刪
是關

按條連結
一樣可重閱游欖
Sorry, 唔會咗你意思😆

引用:
原帖由 csi300 於 2021-1-1 02:58 PM 發表

如果十成資金嘅話,會落幾% 去車到?
25 percent

引用:
原帖由 smart2008 於 2021-1-1 03:02 PM 發表

Sorry, 唔會咗你意思😆
禾寫得太簡單啫

回覆 引用 TOP

多謝B兄繼續提供資訊
預祝各位新一年繼續大賺。

君子愛財,取之有道。
大時代下的新股表現: 幾隻大肉、幾隻破發、又大肉、又破發......
積善之家必有餘慶, 感謝貴人相伴旅程。

回覆 引用 TOP

小伙子當然要恭賀樓主啦. 喺新嘅一年祝各位brothers ,ipo長玩長有,大賺特賺.

回覆 引用 TOP

報到。小弟第一次留言

感謝B兄在之前的 posts 分享,穫益良多

在此也多謝蟹兄,lt 兄,閒人兄,,O兄,風雲兄,數字哥,大師和各位師兄

祝各位繼續2021年大賺

回覆 引用 TOP

多謝B兄繼續分享資訊,
預祝各位新一年繼續大賺。

回覆 引用 TOP

報到
新一年新開始,大家齊齊賺

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Bianca228 於 2021-1-1 01:18 PM 發表

Coming IPO,https://finance.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=29276642&extra=page%3D1

Happy New Year 2021 ! 祝各位師兄身體健康,2021賺多D.
Thanks Bianca! I once knew a Italian professor named Bianca too.

For information, I got a message from Phillip, telling there is B margin. But I tried to apply, there was none.

回覆 引用 TOP

祝各位身體健康, 2021年大賺, 多謝蟹兄, 多謝各位提供新股資訊師兄!

回覆 引用 TOP

支持

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]