• 瀏覽: 645,066
  • 回覆: 4,587
  • 追帖: 153
引用:
原帖由 redponza 於 2021-2-24 08:37 AM 發表

恆生有得撤單?
恒生可以,落分行做

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 redponza 於 2021-2-24 08:30 AM 發表

討論區有唔同意見好正常,唔駛玩到咁激嘛?🙁
當然唔明點解唔抽菜心
大C 一早幾個月前 block咗我啦, 我都冇同人講, 因為這是他的自由, 唔想喺佢開嘅post講嘢, 我覺得冇問題。 所以我都係跟大C的做法,但係他們喺度圍爐數我,就唔啱, 這一點我會堅持。

引用:
原帖由 Bianca228 於 2021-2-24 10:15 AM 發表

大C 一早幾個月前 block咗我啦, 我都冇同人講, 因為這是他的自由, 唔想喺佢開嘅post講嘢, 我覺得冇問題。 所以我都係跟大C的做法,但係他們喺度圍爐數我,就唔啱, 這一點我會堅持。
同意支持。
是是非非只有小氣既人會計交。好無謂。D人鍾意講是非由L佢, 自己做返自己野就得。

目的為本,集中研究新股才是這裡的目的。

山是山,水是水。
山非山,水非水。
山只山,水仍水。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Bianca228 於 2021-2-24 10:15 AM 發表

我有走去睇, 同留言, 睇到好多人既第二面,
我係裡面都推返佢地, 人品太差,
一過我好多時都失億, 無記性, 過後就唔記得講咩, 同邊個打邊個

衣加最好係咁, 唔中意既, 就仆佢, 理得佢感受,
大廳睇唔睇都把啦, 做返自己, 最緊要開心RELAX,
賺錢係守要, 其他野唔駛上心...

好發現好多人係為在OCT大大兄係到留言, 收料....
OCT大大兄係大好人, 百忙中放料, 但如果唔放,
我相信, B大大兄都有自己一套打新股做法,
我都會跟自己去做, .....所以OCT大大兄放多D假唔出聲, 睇佢地點算

B大大兄, 開心生活, 健康為上....

由於疫情關係......
引用:
原帖由 dkspangdks 於 2021-2-24 10:34 AM 發表

我有走去睇, 同留言, 睇到好多人既第二面,
我係裡面都推返佢地, 人品太差,
一過我好多時都失億, 無記性, 過後就唔記得講咩, 同邊個打邊個

衣加最好係咁, 唔中意既, 就仆佢, 理得佢感受,
大廳睇唔睇都把啦, 做返自己, 最緊要開心RELAX,
賺錢係守要, 其他野唔駛上心...:sm ...
同意+1
玩股煩既野已經夠多了, 其它野唔駛上心。做返自己。
欲戴王冠,必承其重。

山是山,水是水。
山非山,水非水。
山只山,水仍水。

回覆 引用 TOP

B兄加油 禍福同路

回覆 引用 TOP

支持B兄, 無私分享

回覆 引用 TOP

大家成年人, 一切都係參考, 冇信心就唔跟, 冇所謂
冇人絕對地岩晒, 錯晒

回覆 引用 TOP

引用:

轉過角度樂觀的看,這次事件令大家看清其他人的true colour。罵了多天,單單打打,滿口粗言,仍然不停不休。講返賽生,我膽少己取消了margin單,希望我看錯,大家賺多啲

B兄加油,繼續分享!

回覆 引用 TOP

可以講多少少關於賽生, 賽生的cash cow產品 --日達仙, 係一隻band product ,進口產品, 中國人最鍾意用進口貨, 價錢貴對他們沒有問題。 日達仙經過多番驗證, 有很多indications 幫到癌症病人add on therapy 去舒緩他們的病情,這一點已經很有用。 暫時講到呢一度,遲啲再講其他。

引用:
原帖由 Ian_Fleming 於 2021-2-24 11:31 AM 發表

轉過角度樂觀的看,這次事件令大家看清其他人的true colour。罵了多天,單單打打,滿口粗言,仍然不停不休。講返賽生,我膽少己取消了margin單,希望我看錯,大家賺多啲
罰左幾多息?

今早工商小孖還可以

引用:
原帖由 Maktomtom 於 2021-2-24 12:49 PM 發表

今早工商小孖還可以
賽生超額接近1000倍,上唔到b頭攞唔到貨, 抽孖展少少可能會蝕息, 因為未必抽到一手。

引用:
原帖由 Bianca228 於 2021-2-24 12:53 PM 發表

賽生超額接近1000倍,上唔到b頭攞唔到貨, 抽孖展少少可能會蝕息, 因為未必抽到一手。
銀行息唔多,小孖機會大D

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]