• 瀏覽: 127,215
  • 回覆: 15
  • 追帖: 160
引用:
原帖由 9airwave 於 2020-12-31 10:50 PM 發表

2021年就快到⋯⋯同大家講聲新年快樂,最緊要大家身體健康,疫症快啲完結。

咁來緊緊一年我差唔識睇太遠⋯⋯⋯ 就睇一月先⋯⋯先向上機會係人都知大⋯⋯去到邊我都係留返俾牛市股神解答⋯⋯睇得呢個post既都知我係淡友底⋯⋯但因為指數就差少少就向上突破⋯⋯呢次連我都睇升⋯⋯呢轉升浪係無對手之下⋯⋯認該好二月後就完結⋯⋯ 好好把握短暫牛3

睇好既:一月頭原初既睇27500再上28000 ,壓縮到2 ...
祝 9 gor 同大家新年快樂 人人身體健康

回覆 引用 TOP

688今朝85台郭C治話佢有貨 離日仲加注 仲話$20樓下唔怕買 佢同大C都推688同788

引用:
原帖由 9airwave 於 2021-1-6 11:23 AM 發表

佢已經變垃圾股⋯⋯今日先彈
9 gor 388今日回少少 可唔可以撈黎短炒呀

引用:
原帖由 benben999 於 2021-1-6 01:31 PM 發表

7500 長渣會變0, 我唔係呃你架
ben gor 可否解釋一吓 我有個friend同成日同我講 佢剩係玩7200同7500 成日同我講贏$

引用:
原帖由 benben999 於 2021-1-6 02:19 PM 發表

7500 係2x 即係你 市跌市升市跌市升, 最後係你輸左錢, 唔係打和
我個friend 升跌兩邊都買 佢話炒牛熊渣到無 呢兩隻佢就成日贏$ 仲話我on 9仲係到炒個股 我就覺得好食價

9 gor 今晚要買曼聯 曼城太過筍 主客和1.92

引用:
原帖由 9airwave 於 2021-1-7 12:34 AM 發表

好⋯⋯⋯但曼聯冷親都輸多⋯⋯⋯
中伏都冇計 曼城太好分

回覆 引用 TOP

中伏 馬會派$都唔I識執

回覆 引用 TOP

85台講美帝又話要制裁QQ同巴巴 真唔真

引用:
原帖由 9airwave 於 2021-1-7 09:21 AM 發表

係呀⋯⋯所以今日唔好買住, 加上侵侵今晚又發脾氣亂出招
收到

回覆 引用 TOP

點解大C死唔認睇錯788

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 benben999 於 2021-1-8 10:54 AM 發表

林建名死左, D錢俾晒林建岳, 其實林建岳個樣, 都就黎玩完, 富不過兩代
笑死

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 benben999 於 2021-1-8 11:01 AM 發表

今日芋股通外資大舉流入大陸股市, 兩小時已經100億, 部署非權重股
ben gor 有乜啟示

引用:
原帖由 9airwave 於 2021-1-8 01:19 PM 發表

今晚又可以屌9 大師 788 重要跌
我起碼聽過兩次大C話買咗788 股災都唔使怕 佢一定跌得少過人 好似教人買股黎等股災咁

引用:
原帖由 benben999 於 2021-1-8 01:31 PM 發表

股災唔洗怕, 牛3就怕
你啱

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]