• 瀏覽: 241,028
  • 回覆: 3,235
  • 追帖: 79
本主題由 mongkok brother 於 2021-2-9 10:54 AM 分類
見個市升咁多~~佢地唔升...
手痕低位入左~~宜家有D後悔.....希望冇做錯決定...

俾人攪緊仲入嘜鬼

引用:
原帖由 大海之星 於 2020-12-30 04:40 PM 發表

俾人攪緊仲入嘜鬼
技術圖引左我入貨....
+上個恆指升得咁爆....佢地唔升..我忍唔到手....

咁平比你買到,想輸都難,時間問題

引用:
原帖由 nicky82 於 2020-12-30 04:48 PM 發表

咁平比你買到,想輸都難,時間問題
哈哈哈~~大家咁話...聽日黎個大反彈

why still these two

TBB 特色
1) FANS 永遠向前看 ,所有講過大台 負面的都是'x手
2) 三寶: 口水餓底查案劇,  律C 高智劇,  N角戀磚業劇
3) 大導3招:  人格分裂,  餓底,   留尾 (又可拍多輯)
4) 編劇template: 尾5集含包散
引用:
原帖由 boyboy168168 於 2020-12-30 04:50 PM 發表

why still these two
因為我見到有人壓住掃貨...
然後侵侵走後..
我認為好大機會拜登會用放寬禁令做貿易籌碼,只要有類似消息一出,即刻大爆升
仲有...941..有拉補指數功效,指數升多佢會跌,指數跌佢會升.今日升咁多,有機
至於883
已經調整完,疫後必升

941 技術上處於下降通道喎, 有咩可能用TA 可以入到?

引用:
原帖由 股市係我提款機 於 2020-12-30 05:00 PM 發表

941 技術上處於下降通道喎, 有咩可能用TA 可以入到?
43.75附近再穿的確是下降...但如果聽日上返44.2....再係44.5左右築番幾日平台..你又點睇呢?
不過其實941..我入左好小貨JA~~
大部隊主要7.14入灑883

引用:
原帖由 樓上勇敢的隊長 於 2020-12-30 05:07 PM 發表

43.75附近再穿的確是下降...但如果聽日上返44.2....再係44.5左右築番幾日平台..你又點睇呢?
不過其實941..我入左好小貨JA~~30萬左右
大部隊主要7.14入灑883
我當佢守到44.5 唔再跌(which is unlikely), 頂多都只是下降三角形, TA來說點都唔得,

加上美國制裁, 國策唔支持, 簡單說無運行

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 樓上勇敢的隊長 於 2020-12-30 04:57 PM 發表

因為我見到有人壓住掃貨...
然後侵侵走後..
我認為好大機會拜登會用放寬禁令做貿易籌碼,只要有類似消息一出,即刻大爆升
仲有...941..有拉補指數功效,指數升多佢會跌,指數跌佢會升.今日升咁多,有機
至於883
已經調整完,疫後必升
941只係得過平字..冇哂增長..賺錢仲年年都係呢個數目..
第日分分出現小型倒退...

唔好忘記美國佬仲有大把貨只能出不能入

引用:
原帖由 manhoman 於 2020-12-30 05:13 PM 發表

941只係得過平字..冇哂增長..賺錢仲年年都係呢個數目..
第日分分出現小型倒退...
好賺錢果D股已經升到幾百蚊LO~~
而且其實我只係想賺6~8個%...太遠的未來同我冇咩關係....
就睇10個成交日為期啦..睇下我會唔會老貓燒毛~
43.75入941
7.14入883

引用:
原帖由 股市係我提款機 於 2020-12-30 05:15 PM 發表

唔好忘記美國佬仲有大把貨只能出不能入
所以拜登如果用解禁令黎同中國做貿易籌碼是一舉兩得

廢事話我淨係講衰唔客觀, 其實941都有好處, 就係高息, 派息政策穩定, 用來做養老金自製長期收入, 都還可以

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]