• 瀏覽: 136,668
  • 回覆: 432
  • 追帖: 24
引用:
原帖由 Newpage2021 於 2021-2-17 04:23 PM 發表

呢隻我都玩左好多轉,對上一次$1入,但$1.3走左,睇黎可以入少少看門口
更係啦,長線有得搏下,我都係買好小十萬股十二萬多大園又唔傷身,放佢係長線戶口度,唔好理佢,等十年八年後潮州黃真的復活壯大起來咪大收成囉

WEI200929
熱賣及精選
引用:
原帖由 wei200929 於 2021-2-18 12:00 AM 發表

更係啦,長線有得搏下,我都係買好小十萬股十二萬多大園又唔傷身,放佢係長線戶口度,唔好理佢,等十年八年後潮州黃真的復活壯大起來咪大收成囉
咁睇好佢🤔 佢會唔會已經脫哂節🙈

引用:
原帖由 愚人之石 於 2021-2-17 03:44 PM 發表

決定膠追返注1762@1.85
一膠追就艇咗.....好彩1753冇令我失望。

我們一直維護的文明、法治、公義、民主、廉潔、良知、秩序、衛生、安全、平等、和最珍貴的自由,漸漸的,不見了。如果我們沉默逃避,得過且過,很快,連自己也不見了。。。。。。
引用:
原帖由 愚人之石 於 2021-2-18 10:03 AM 發表

一膠追就艇咗.....好彩1753冇令我失望。

咖仔我見佢插落1.61我即填1.5加倉,以為第二次插落OK,點知得個等

WEI200929
引用:
原帖由 fb5094740 於 2021-2-18 01:02 AM 發表

咁睇好佢🤔 佢會唔會已經脫哂節🙈
更唔會脫節啦,你看佢搵個全國頂尖的互聯網CEO向海龍回來就知佢決心有多大

WEI200929
引用:
原帖由 wei200929 於 2021-2-18 12:00 AM 發表

入左少注,9911高位跌左好多🤨🤨

引用:
原帖由 Newpage2021 於 2021-2-18 02:35 PM 發表

入左少注,9911高位跌左好多🤨🤨
接飛刀?

今日睇住由大賺變大蝕再變為平手,隻1753真係玩死人咩。

1762無論點講,都叫做逆市升,8083大升完又調調佢,健康成長。

493仍未有貨,9911亦不敢接飛刀,睇埋美國是否會大跌先。

我們一直維護的文明、法治、公義、民主、廉潔、良知、秩序、衛生、安全、平等、和最珍貴的自由,漸漸的,不見了。如果我們沉默逃避,得過且過,很快,連自己也不見了。。。。。。
引用:
原帖由 愚人之石 於 2021-2-18 04:23 PM 發表

接飛刀?

今日睇住由大賺變大蝕再變為平手,隻1753真係玩死人咩。

1762無論點講,都叫做逆市升,8083大升完又調調佢,健康成長。

493仍未有貨,9911亦不敢接飛刀,睇埋美國是否會大跌先。
493接左少許, 9911唔敢入住,8083 $3.4已建倉

引用:
原帖由 Newpage2021 於 2021-2-18 04:36 PM 發表

493接左少許, 9911唔敢入住,8083 $3.4已建倉
慢D上好過快上,快上快落好Q緊張,不過大市每年2月底都係會調整,要注意下啦

WEI200929
講下我經驗,不管你信不信,但我信,在$保利協鑫能源(03800)$ 0.5-1.6過程,總有人回帖勸告我顆粒硅是騙局,是老千股,當年我賺幾毫走了,3800吹牛皮而且吹了十年,信就輸,但我信了,我輸了,還有一次在16年時期,我買李寧3元附近,又有人話我買李寧不如買咗丹奴國際,股價同李寧差不多,我又信了買了咗丹奴國際,又賺不了什麼錢,李寧今天股價已經50多了,咗丹奴國際還是那個樣。現今買入$國美零售(00493)$ ,也有人勸告我商業江湖已不再是那個商業江湖,潮州黃已成過去。但我今次堅定相信自已,買入國美493。我相信四度中國首富,首富時候尚未是馬雲劉強東馬化騰的江湖。春播秋收,優良的種子始終會發芽,果實需要時間的孕育,耐心等待收穫的季節,初心不變,方得始終。
493最壞最困難的時候已經過去,裂變因子開始,相信潮州黃價格屠夫的本性再現,給潮州黃三五年的時間,讓潮州黃邦我實現一個小目標十倍的變現

WEI200929
落龜又係一冇,

專心炒沙士股升跌仲好過咁多錢認購新股

(利申:我沒有用孖展飛的)

睇住493又飛天嘞......

3.XM@1.99,

一野收晒,勁力十足。

利申:大部份早沽咗,現在只有幾K貨尾。

493又狂飆,

WEI200929
493又狂飆,潮州黃話要用18個月恢復番原來的企業地位。雄心壯志。互聯網商業社交平台,唯一一個愛國平台,其它平台都是有外國資本,是同外國資本遂利。所以好多國民都原意到真快樂購物

WEI200929
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]