• 瀏覽: 132,593
  • 回覆: 425
  • 追帖: 24
引用:
原帖由 愚人之石 於 2021-2-17 12:03 PM 發表

珈記再爆升,頂佢吖,我冇貨呀點追呀。

想買的1753一樣升,好彩8083都有份中,否則浪費晒樓主的心機。
珈仔今早跌到1.5都唔跟隊入?我都唔識加注 蠢左

熱賣及精選
引用:
原帖由 愚人之石 於 2021-2-17 12:03 PM 發表

珈記再爆升,頂佢吖,我冇貨呀點追呀。

想買的1753一樣升,好彩8083都有份中,否則浪費晒樓主的心機。
講多句,跟樓主抽的心通雖然抽不中,但我18.X買了都幾多,今日都升到穿廿銀,''

講句多謝先。

我們一直維護的文明、法治、公義、民主、廉潔、良知、秩序、衛生、安全、平等、和最珍貴的自由,漸漸的,不見了。如果我們沉默逃避,得過且過,很快,連自己也不見了。。。。。。
引用:
原帖由 fb5094740 於 2021-2-17 12:04 PM 發表

珈仔今早跌到1.5都唔跟隊入?我都唔識加注 蠢左
因為一心想買兌吧1753

我們一直維護的文明、法治、公義、民主、廉潔、良知、秩序、衛生、安全、平等、和最珍貴的自由,漸漸的,不見了。如果我們沉默逃避,得過且過,很快,連自己也不見了。。。。。。
昨晚講看咖仔今日點回調再上2元,咖仔的洗盤方式凶猛無比,實在經典,我拿得穩穏的,還有一個阻2.7元附近,看其股性破歷史新高基會好大

WEI200929
今日SAAS全線升勢理想,咖仔亦是此概念

WEI200929
今日早盤及實咖仔和赤子城科技丶恆騰,暫看還是合理的調整

WEI200929
決定膠追返注1762@1.85

493追唔追得過?

引用:
原帖由 愚人之石 於 2021-2-17 12:04 PM 發表

講多句,跟樓主抽的心通雖然抽不中,但我18.X買了都幾多,今日都升到穿廿銀,''

講句多謝先。
牛年牛氣富貴迫人!

WEI200929
引用:
原帖由 Newpage2021 於 2021-2-17 03:46 PM 發表

493追唔追得過?
呢只要長渣,慢慢奏大佢,希望潮州黃用三五年時間返上落後,追上拼多多一半就開心了

WEI200929
引用:
原帖由 wei200929 於 2021-2-17 04:19 PM 發表

呢只要長渣,慢慢奏大佢,希望潮州黃用三五年時間追返上落後,追上拼多多一半就開心了
呢隻我都玩左好多轉,對上一次$1入,但$1.3走左,睇黎可以入少少看門口

微盟市值都追到有贊了

引用:
原帖由 愚人之石 於 2021-2-17 03:44 PM 發表

決定膠追返注1762@1.85
一買就艇咗

更橙係沽走晒9923佢大爆

同樣橙係1753始終買唔到

唯一好係有贊都大升

希望聽日回調下啦
想入呢隻!!!!

引用:
原帖由 愚人之石 於 2021-2-17 05:01 PM 發表

一買就艇咗

更橙係沽走晒9923佢大爆

同樣橙係1753始終買唔到

唯一好係有贊都大升
前面你問我沽邊只,所以我好難同你講,因為趨勢還在,好似今日恆騰網絡咁大插呢一刻都有點意亂,其實想幾秒後感覺好Q假,出貨就唔應該咁揚,搞到觸發“市調機制”,其後就猛拉起,不過呢個莊咁搞嘢T一T又賺唔少。看來在這幾天都係要將恆騰吐回本金和90%利潤,乘下10%利潤股任其升跌長線奔馳

WEI200929
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]