• 瀏覽: 38,700
  • 回覆: 375
  • 追帖: 5
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20201219/bkn-20201219050023085-1219_00822_001.html

講真關人卵事咩!!!你自己貪心搏命掟成百萬落去。

阿爺阿爸祖先幾千年前都教我哋「邊會有咁大隻夾乸隨街跳」!on99聽人講冧巴又唔自己研究

附件

8A105EFA-BD59-4C04-B300-70032CFFBED4.jpeg(188.89 KB)

2020-12-19 10:42 AM

2F59C3E8-417D-4FB4-997E-0435531F4A6F.jpeg(177.5 KB)

2020-12-19 10:42 AM

引用:
原帖由 MYPIZZA 於 2020-12-19 09:10 AM 發表

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20201219/bkn-20201219050023085-1219_00822_001.html

阿爺阿爸祖先幾千年前都教我哋「邊會有咁大隻夾乸隨街跳」!on99聽人講冧巴又唔自己研究
WhatsApp,  Wechat,  香討都要小心

抵L死

呢D同微信女一樣呃極都仲有人中招 

引用:
原帖由 人之初大大 於 2020-12-19 09:13 AM 發表

係呀!!香討都有好多「老師」搵食!!!
大家小心輸身家

從前習慣一人,喜歡看天色藍藍風在滲,愛與疾風競賽,笑著去孤獨行...
引用:
原帖由 人之初大大 於 2020-12-19 09:13 AM 發表

富途牛牛App𥚃面都有勁多「老師」搵食!!!!

從前習慣一人,喜歡看天色藍藍風在滲,愛與疾風競賽,笑著去孤獨行...
引用:
原帖由 MYPIZZA 於 2020-12-19 09:24 AM 發表

富途牛牛App𥚃面都有勁多「老師」搵食!!!!
之前小人用無咁多

回覆 引用 TOP

on.99

引用:
原帖由 MYPIZZA 於 2020-12-19 09:10 AM 發表

呢筆學費貴咗D

心有万万结!
on9

回覆 引用 TOP

炒股當然靠自己 點會聽人老點架

回覆 引用 TOP

成日有群組話導師即將發佈今期的金股號碼。

正,大埔多黃絲

真正高手係唔會收錢,黃絲就是弱智

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 brian2921 於 2020-12-19 09:37 AM 發表

正,大埔多黃絲
成班「苦豬」著黑衣由頭笠到落街話唔係黃屍都無人信!

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]