• 瀏覽: 83,361
  • 回覆: 410
  • 追帖: 60
引用:
原帖由 kken168 於 2021-1-13 05:24 PM 發表

台灣有好多強人,香港就冇乜邊個特別高手,其實睇吓吸收下無妨,炒炒吓你有自己的一套,
鑽研一下你可能都是高手,好過一D乜野波浪大師12345abc之類,成日得個假設,當然佢都有追隨者嘅,但炒即市短打,不適合我
當年有一個叫薛家寶波浪理論,呢個就強很多了
個d所謂數浪大師正一垃圾,講野又吋又冇禮貌又自以為是,就算點叻都冇用,人品差,成功都冇用,成日哂圖加箭咀有鬼用咩,哂張圖出來都已係過去式啦,咁睇住過去張圖加箭咀加12345abc.白痴都識啦。數咩浪呃鬼人。上次信左佢一次結果蝕止左隻熊,第二日即大跌幾百點,真係好L慶。呢個世界真係咩人都有。你講嘢同佢有分歧就即時扮哂野吋人。果個咁ge版真係不知所謂。仲話咩分享交流區,食屎啦。

熱賣及精選
引用:
原帖由 mangograce 於 2021-1-13 05:52 PM 發表

個d所謂數浪大師正一垃圾,講野又吋又冇禮貌又自以為是,就算點叻都冇用,人品差,成功都冇用,成日哂圖加箭咀有鬼用咩,哂張圖出來都已係過去式啦,咁人人都係高手,真係好L慶。呢個世界真係咩人都有。你講嘢同佢有分歧就即時扮哂野吋人。果個咁ge版真係不知所謂。
人地主場,係我多事入左去🌂
我炒我自己,真槍實彈冇得呃,
你理得我炒幾多張啊,呢啲咪憎人富貴厭人貧囉

引用:
原帖由 kken168 於 2021-1-13 05:57 PM 發表

人地主場,係我多事入左去🌂
我炒我自己,真槍實彈冇得呃,
你理得我炒幾多張啊,呢啲咪憎人富貴厭人貧囉
我修改左剛才發言,上次信佢一次結果蝕止隻熊。結果第二日跌幾百點,睇岩市,信錯人,佢都去人地主場被人圍過話佢冇禮貌唔識尊重人

尊重人都唔識又自以為是高手。呢種人點叻都冇用

引用:
原帖由 mangograce 於 2021-1-13 05:58 PM 發表

我修改左剛才發言,上次信佢一次結果蝕止隻熊。結果第二日跌幾百點,睇岩市,信錯人,佢都去人地主場被人圍過話佢冇禮貌唔識尊重人
又吾可怪人嘅,始終落注在自己手。

引用:
原帖由 kken168 於 2021-1-13 06:01 PM 發表

佢講之前我已經落左注打算過夜,就係佢一句牛x.小心。以為佢數浪好l叻。

所以我只做1-2.5類人,第四類過夜就免,
反正即市夠做,為什麼要冒險過夜。

引用:
原帖由 kken168 於 2021-1-13 06:01 PM 發表

我睇左CIS本書,佢請左助手,教埋佢地點炒,結果成績不如理想,所以方法係要配合埋性格先得,所以波浪理論要配合某種性格先可發揮到

中國冶金科工集團有限公司主席
引用:
原帖由 kken168 於 2021-1-13 06:05 PM 發表

所以我只做1-2.5類人,第四類過夜就免,
反正即市夠做,為什麼要冒險過夜。
試過過夜,好大機會將辛苦左幾日既利潤,秒速輸凸

引用:
原帖由 劉本仁 於 2021-1-13 06:09 PM 發表

試過過夜,好大機會將辛苦左幾日既利潤,秒速輸凸
過夜好講求心理,如果炒細細地都OK嘅

樓主幾時可以帶下我地trade😌😌

今日有咩策略?

引用:
原帖由 kamwing553 於 2021-1-14 10:27 AM 發表

今日有咩策略?
吾好意思,炒即市短打比較難比策略,
朝早開強強,吾夠一會又插落底!
我求其吹一吹,費事你輸$

引用:
原帖由 kken168 於 2021-1-14 03:20 PM 發表

其實daytrade決定係電光火石之間,尤其期指,幾秒既決定都唔同哂,當樓主做完決定先出post, 而有人跟左後,樓主可能已經止賺離場

引用:
原帖由 kken168 於 2021-1-14 15:20 發表

強兄:你好。

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]